!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Group Ευθυγράμμιση
VasmaV:
1. Theo - coils
2. nmwisima - coils
3. Manolis - ευθυγράμμιση
4. Spoumi - ευθυγράμμιση
5. option - ευθυγράμμιση
6. Schumi- ευθυγράμμιση
7. SIMOS - ευθυγράμμιση
8. gmars - ευθυγράμμιση
9. VasmaV - ευθυγράμμιση
spoumi:
επειδή μαζεύεται κόσμος προσφέρεται κανείς να ψάξει πού τι πώς καθώς και τις τιμές?
Γιατι διαφορετικά δεν έχει πολύ νόημα... Θα ασχολιόμουν εγώ αλλά τώρα με τις εξεταστικές δεν προλαβαίνω.
Επίσης πώς θα γίνει θα πάμε εκεί 10 αμάξια για ευθυγράμμιση? Δεν είναι βολικό για κανέναν πιστεύω αυτό.
nmwisima:
--- Quote from: spoumi on June 08, 2011, 12:36:30 PM ---επειδή μαζεύεται κόσμος προσφέρεται κανείς να ψάξει πού τι πώς καθώς και τις τιμές?
Γιατι διαφορετικά δεν έχει πολύ νόημα... Θα ασχολιόμουν εγώ αλλά τώρα με τις εξεταστικές δεν προλαβαίνω.
Επίσης πώς θα γίνει θα πάμε εκεί 10 αμάξια για ευθυγράμμιση? Δεν είναι βολικό για κανέναν πιστεύω αυτό.
--- End quote ---
Mπορώ εγώ, αλλά στο μέτρο του δυνατού και όταν προλαβαίνω.
ΔΕΝ θα πάμε όλοι μαζί ρε Σπύρο, θα κάνουμε τη συνεννόηση και τα αυτοκίνητα θα πάνε όποτε έκαστος βολεύεται, απλά λέγοντας ότι είναι από το MyMx5.
Θα έχουμε όμως δώσει ονοματα στον επαγγελματία.
Έχει κανείς κάποιον να προτείνει κύριοι???
gianic:
1. Theo - coils
2. nmwisima - coils
3. Manolis - ευθυγράμμιση
4. Spoumi - ευθυγράμμιση
5. option - ευθυγράμμιση
6. Schumi- ευθυγράμμιση
7. SIMOS - ευθυγράμμιση
8. gmars - ευθυγράμμιση
9. VasmaV - ευθυγράμμιση
10. Gianic - ευθυγράμμιση
dimsabas:
Εγώ προτείνω Διονυσόπουλο. Κάνει καταπληκτική δουλειά, σε αντίθεση με τον Μόσχο. Επίσης, με κερδίζει πάντα το ότι χωρίς να σε ξέρει, σε στέλνει να κάνεις πρώτα μια βόλτα (μικρή, στο τετράγωνο ντε) και αφού μείνεις ευχαριστημένος, μετά να έρθεις να πληρώσεις. Πόσοι θα του έχουν φύγει... Βέβαια, κάποιοι έχουν παράπονα. Τα έχουμε κουβεντιάσει και αλλού και άκρη δε βγήκε. Δε θυμάμαι αυτό που λέει ο Γιώργος για τον Πουπάκη (ότι τα πλακώνει στα παντιλίκια), αλλά θυμάμαι ότι δεν αφήνει τον οδηγό να κάτσει μέσα στο όχημα.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version