Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα μπλα κτλπ [#11]  (Read 174230 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

April 13, 2011, 12:52:07 PMReply #30

emilmx

• Guest
Re: Μπλα μπλα κτλπ [#11]
« Reply #30 on: April 13, 2011, 12:52:07 PM »
στου παπαδοπουλου θα πάμε τι θα γίνει !!!!

April 13, 2011, 01:41:23 PMReply #31

Offline Basilmx5

« Reply #31 on: April 13, 2011, 01:41:23 PM »
γενικά έχετε ψιλοχασει το νόημα εδώ μέσα οι περισσότεροι
Οχι κ οι περισσοτεροι ρε Αιμιλιε... :llol: μετρημενοι ειναι + καποιους αλεξιπτωτιστες...

Στα αλλα συμφωνω μαζι σου περι off topic...

April 13, 2011, 02:40:43 PMReply #32

Offline simkoz

« Reply #32 on: April 13, 2011, 02:40:43 PM »
Ωραία ξεκίνησε το #11...
άντε πάμε παρακάτω τώρα
Brilliant Black NC 2.0 ->Presentation
RX-8 sway bars
Goodwin RoadsterSport II Duals
BC RS Coilovers
I.L. Aluminium Strut Brace kit
Rear upper Strut Bar
Daylight lights

April 13, 2011, 04:03:38 PMReply #33

Offline VasmaV

• Administrator
  • Total likes: 393
  • '100% of the shots you don't take, don't go in' WG
    • my cardomain
« Reply #33 on: April 13, 2011, 04:03:38 PM »
υ.γ. Βασίλη μου, τους "αχρηστους" όπως του λες, εσύ τους διάλεξες, προφανώς κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν :girlie:
μωρή τασσώ σταματα να προσπαθείς να σπείρεις διχόνοιες
αστειεύομαι φυσικά για τους mods…είναι χειρότεροι :P
(Sorry, but you are not allowed to access the gallery)
myex -> MX-5 NC 1.8 SVP R.E.M.
Tochigi-Fuji LSD & FGR 4.44
MAZDASPEED Stabilizer Kit
MAZDASPEED Sport Springs (Jap-Spec)
Koni ADJUSTABLE Sport Shocks
Racing Beat Header, RSport GW Midpipe
Rota Fighter 16x7 ET40 6.4Kgrs
Goodyear EfficientGrip Performance
Front&Rear Airdam Skirts, MS Sideskirts

Topless is always better...

April 13, 2011, 04:37:04 PMReply #34

Offline Basilmx5

« Reply #34 on: April 13, 2011, 04:37:04 PM »
 :llol: :llol: :llol: :llol:
Ο,τι θελεις βγαζουν...χαχαχα
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=teAgypeikU8&feature=player_embedded&oref=http%3A%2F%2Fclubroadster.net%2Fvb_forum%2Fshowthread.php%3Ft%3D822%26page%3D24&has_verified=1[/youtube]

April 13, 2011, 10:34:14 PMReply #35

April 14, 2011, 12:19:18 AMReply #36

Offline nmwisima

« Reply #36 on: April 14, 2011, 12:19:18 AM »
υ.γ. Βασίλη μου, τους "αχρηστους" όπως του λες, εσύ τους διάλεξες, προφανώς κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν :girlie:
μωρή τασσώ σταματα να προσπαθείς να σπείρεις διχόνοιες

και εγώ αστειεύομαι φυσικά βασίλη μου.

April 14, 2011, 12:27:46 AMReply #37

Offline spoumi

« Reply #37 on: April 14, 2011, 12:27:46 AM »

και εγώ αστειεύομαι φυσικά βασίλη μου.

Οι mods δεν αστιεύονται όμως.

MY07 NCEC [SOLD]
MazdaSpeed CAI / GoodWinRacing 4-1 header / MagnaFlow 200cpsi cat / custom single exhaust
ECU remapped
Tein MonoFlex with EDFC / rx8 yellow dot sways / MazdaSpeed FTSB
Maruha Lightweight Flywheel / 5spd Short Shift / Tochigi-Fuji LSD / FGR 4.44
Rota GTR 17x9 et35 with Federal RSR-R 235-40
NC2 look / factory hardtop / super20 rollbar / CM diffuser
xenon HID 4300K / DRLs / interior led lighting / scangaugeII / Android 2din Multimedia

April 14, 2011, 04:32:51 AMReply #38

Offline JDM

« Reply #38 on: April 14, 2011, 04:32:51 AM »
Κακά τα ψέμματα, το δυνατό κομμάτι του φόρουμ είναι το παρείστικο κλιμα που επικρατεί.
Δε γίνεται πρακτικά πολύ "σκληρό" moderation και παρείστικο κλίμα, είναι δυο έννοιες ασύνδετες.
που το ειδες το παρειστικο κλιμα???
με οσους εχω μιλησεις τηλεφωνικως η με πμ, εδω μεσα χανει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα, δεν γνωριζεστε μεταξυ σας, οι 10-15 που γνωριζεστε καλα κανετε συζητησεις που οι υπολοιποι δεν μπορουν να παρακολουθησουν και να συμετεχουν,γιατι απλα δεν σας ξερουν .
και δεν μιλαω εγω που κατοικω 500 χιλιομετρα μακρια αλλα εσεις που μενετε στης ιδια πολη  ειναι ανεπιτρεπτο να μην γνωριζεστε , κανετε καμια συναντηση πιο συχνα ,γνωριστειτε και καντε τον χαβελε σας απο κοντα.
Το φορουμ , απο φιλικο γινετε εχθρικο σε δευτερολεπτα γιατι ειναι απροσωπο , και ο καθενας χωρις να τον γνωριζουν τσαμπουναει την π@π@ρι@ του κρυμμενος πισω απο το δαχτυλο του και την ασφαλεια που του παρεχει η απροσωπη συμετοχη σε δημοσια συζητηση.
Μπορει καποιον που δεν χωνευεις εδω μεσα οταν τον γνωρισεις να γινεις κολλητος μαζι του, παραδειγμα>>τον αχχιλεα στην αρχη μου την εσπαγε τρελα ο τροπος γραφης του και γενικοτερα η σταση του, μεχρι που προσφατως σε συζητηση μαζι του ανακαλυψα πως εχω πολλα περισσοτερα κοινα μαζι του παρα διαφορες(και μην παιρνεις θαρρος :P)

April 14, 2011, 09:38:21 AMReply #39

Offline nmwisima

« Reply #39 on: April 14, 2011, 09:38:21 AM »
παραδειγμα>>τον αχχιλεα στην αρχη μου την εσπαγε τρελα ο τροπος γραφης του και γενικοτερα η σταση του, μεχρι που προσφατως σε συζητηση μαζι του ανακαλυψα πως εχω πολλα περισσοτερα κοινα μαζι του παρα διαφορες(και μην παιρνεις θαρρος :P)

Έχουμε λιγότερα κοινά από όσα νομίζεις.
Απλά δεν έχουμε και τίποτα σοβαρό να χωρίσουμε. ;)

Παρακαλώ, πάντως, ΜΗ με ανακατεύετε άλλο σε αυτή την κουβέντα. :nod:

April 14, 2011, 12:02:37 PMReply #40

Offline Manolis

« Reply #40 on: April 14, 2011, 12:02:37 PM »
Κακά τα ψέμματα, το δυνατό κομμάτι του φόρουμ είναι το παρείστικο κλιμα που επικρατεί.
Δε γίνεται πρακτικά πολύ "σκληρό" moderation και παρείστικο κλίμα, είναι δυο έννοιες ασύνδετες.

που το ειδες το παρειστικο κλιμα???
με οσους εχω μιλησεις τηλεφωνικως η με πμ, εδω μεσα χανει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα, δεν γνωριζεστε μεταξυ σας, οι 10-15 που γνωριζεστε καλα κανετε συζητησεις που οι υπολοιποι δεν μπορουν να παρακολουθησουν και να συμετεχουν,γιατι απλα δεν σας ξερουν .
και δεν μιλαω εγω που κατοικω 500 χιλιομετρα μακρια αλλα εσεις που μενετε στης ιδια πολη  ειναι ανεπιτρεπτο να μην γνωριζεστε , κανετε καμια συναντηση πιο συχνα ,γνωριστειτε και καντε τον χαβελε σας απο κοντα.
Το φορουμ , απο φιλικο γινετε εχθρικο σε δευτερολεπτα γιατι ειναι απροσωπο , και ο καθενας χωρις να τον γνωριζουν τσαμπουναει την π@π@ρι@ του κρυμμενος πισω απο το δαχτυλο του και την ασφαλεια που του παρεχει η απροσωπη συμετοχη σε δημοσια συζητηση.
Μπορει καποιον που δεν χωνευεις εδω μεσα οταν τον γνωρισεις να γινεις κολλητος μαζι του, παραδειγμα>>τον αχχιλεα στην αρχη μου την εσπαγε τρελα ο τροπος γραφης του και γενικοτερα η σταση του, μεχρι που προσφατως σε συζητηση μαζι του ανακαλυψα πως εχω πολλα περισσοτερα κοινα μαζι του παρα διαφορες(και μην παιρνεις θαρρος :P)

Μία βόλτα από εδώ  http://mymx5.gr/forum/index.php/board,4.0.html  θα σου δώσει να καταλάβεις το αν υπάρχει παρείστικο κλίμα στο
φόρουμ,ή αν αυτοί που γνωρίζονται είναι μόλις 15 άτομα όπως αναφέρεις.Ότι σίγουρα δεν γνωρίζονται όλοι με όλους επί προσωπικού
είναι αναμφισβήτητο και από την άλλη είναι και αδύνατο να γίνει.Όμως και το να κάνει κάποιος παρατηρήσεις/υποδείξεις,ιδιαίτερα αν ειναι
καινούργιος εδώ και μάλιστα πολλές φορές γίνεται ερειστικός,είναι λίγο άκομψο δεν βρίσκεις?Πρόσεξε για να μην παρεξηγηθώ,δεν εννοώ ότι δεν μπορεί να κάνει παρατήρηση κάποιος καινούργιος στο φόρουμ.Αλλά το ότι δεν έχεις παραστεί-λόγω απόστασης φυσικά-σε καμία απο τις πραγματικά πολλες εκδηλώσεις που έχουμε κάνει τα τελευταία 2.5 χρόνια,δεν σου δίνει το δικαίωμα να κριτικάρεις τους υπόλοιπους που το έχουν κάνει.Έχεις δίκιο φυσικά στο ότι μία τηλεφωνική συζήτηση ή ακόμα καλύτερα ένας καφές,λύνει πολλές παρεξηγήσεις και διαφορές.

Και εγώ διαβάζοντας κατά καιρούς να γράφεις σχόλια του στυλ "ότι οι βενζινάδες μας κλέβουν και μπράβο τους,είναι μάγκες" μη νομίζεις παθαίνω μίνι εγκεφαλικά(ίσως και λόγω ηλικίας).Μπορεί όμως στο επόμενο μου ταξίδι στη Θεσσαλονίκη-που δεν θα αργήσει-να πιώ ένα καφέ μαζί σου και να σχηματίσω τελείως διαφορετική εντύπωση από αυτή που έχω τώρα..

Παρακαλώ, πάντως, ΜΗ με ανακατεύετε άλλο σε αυτή την κουβέντα. :nod:

Ενδιαφέρον να κάνει τέτοιο σχόλιο η μεγαλύτερη ανακατώστρα(πάει πακέτο με το μεγαλύτερη κατίνα) που γέννησε ποτέ το
ελληνικό ίντερνετ..

:tease:

« Last Edit: April 14, 2011, 12:04:41 PM by Manolis »

April 14, 2011, 12:06:41 PMReply #41

Offline Reverant

« Reply #41 on: April 14, 2011, 12:06:41 PM »
Ενδιαφέρον να κάνει τέτοιο σχόλιο η μεγαλύτερη ανακατώστρα(πάει πακέτο με το μεγαλύτερη κατίνα) που γέννησε ποτέ το
ελληνικό ίντερνετ.. :tease:

Δεν κατάλαβες καλά, η εν λόγο ανακατώστρα γέννησε το ελληνικό ίντερνετ για να έχει να ασχολείται... :moutza:
You can't imagine the power of the Dark Side.

April 14, 2011, 12:06:49 PMReply #42

Offline bobbylouk

« Reply #42 on: April 14, 2011, 12:06:49 PM »
ισως απο το δικο σου οπτικο πρισμα να ναι ετσι τα πραγματα...γιατι εγω προσωπικα απο το forum και φιλους πραγματικους εκανα,και γνωστους,και συζητησεις και βοηθεια σε θεματα του αυτοκινητου,και τον χαβαλε μας και τις εκδρομες μας,διαμαχες και διαφωνιες δεν ειναι δυνατον να μην υπαρξουν εφοσον υπαρχει συζητηση,αλλα πιστευω οτι σε γενικες γραμμες ειναι οκ το ολο κλιμα

April 14, 2011, 12:10:24 PMReply #43

Offline Manolis

« Reply #43 on: April 14, 2011, 12:10:24 PM »
ελληνικό ίντερνετ.. :tease:

Δεν κατάλαβες καλά, η εν λόγο ανακατώστρα γέννησε το ελληνικό ίντερνετ για να έχει να ασχολείται... :moutza:

Η αλήθεια είναι ότι με μία μόλις γραμμή ανέτρεψες την κοσμοθεωρία μου....Κατά το "η κότα γέννησε το αυγό ή το αυγό την
κότα" η διχογνωμία των απόψεών μας θα μας βασανίζει για καιρό  :girlie: :girlie:

April 14, 2011, 01:45:03 PMReply #44

Offline saldale

« Reply #44 on: April 14, 2011, 01:45:03 PM »
Ξέρω ένα καλό ΝΑ, ιδανικό για την κοπέλα σου :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:

Δώστης 5 χιλιάρικα να το πάρει! :llol:
MY09 - Noisy Combative Exclusive Classy