!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#11]

<< < (195/298) > >>

SmoKnight:

--- Quote from: Basilmx5 on June 01, 2011, 08:45:48 PM ---
--- Quote from: heras on June 01, 2011, 07:18:28 PM ---To να σφαζονται μερικοι για τις εταιρειες καποιων πλουσιων ή κ για εκεινους τους χαραμοφαηδες που κλωτσανε ενα τοπι κ αμοιβονται με δις, ειναι οτι ηλιθιοτερο υπαρχει
Εχω 15 χρονια να δω ποδοσφαιρο κ ουτε προκειται να ξαναδω ποτε  :exaclty:

Καποια στιγμη πρεπει να κλεισουν αυτες οι αε κ οι κωλοσυνδεσμοι οπου βρισκει καταφυγιο καθε λογης αποβρασμα...ας ξαναγινει ερασιτεχνικο το ποδοσφαιρο. Αρκετα μ αυτη την αηδια!!

--- End quote ---
Καλα δε χρειαζεται για να μην εισαι στο ενα ακρο να πας στο αλλο... θελω να πω οτι καλο ειναι να κρατας τα "ομορφα" κ "σωστα" πραγματα απο καθε φαση κ εμπειρια της ζωης... καθεσαι βλεπεις εναν ομορφο αγωνα, βλεπεις μπαλιτσα κ την επομενη πας παλι για δουλιτσα... ουτε θα με ταϊσει καμια ΠΑΕ για να κατσω να την υπερασπιστω ουτε τιποτα...  :) αυτα  :P

--- End quote ---
Δεν νομιζω οτι ειναι το αλλο ακρο. Απλα η πικρη πραγματικοτητα. Δεν εχω τιποτα εναντιον στο να μαζευτουμε 10-20 φιλοι και να παιξουμε μπαλιτσα, ή επειδη ως κωλογερος θα τα φτυσω γρηγορα, να κατσω μετα να τους χαζευω, παρα να βλεπω εμπορικες συναλλαγες μεταξυ πλουσιων και τζογαδορων.
Στο ενα ασχολεισαι/βλεπεις το αθλημα, ενω στο γηπεδο πας, στην ουσια οχι για το αθλημα, αλλα για να "ξεσπασεις/ξεδωσεις". Σιγουρα δε θα σε ταισει καμια ΠΑΕ, το θεμα ειναι να μη τις ταιζουμε εμεις.....
Εν ολιγοις, η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι οταν κατι γινει εμποριο (κ μαλιστα παρομοιου μεγεθους) δεν υπαρχουν πια "ομορφα και σωστα πραγματα". Θυσιαζοντε στο βωμο του κερδους. Και οσο τους στηριζουμε με τον οβολο μας, μονο χειροτερα μπορει να γινουν τα πραγματα  :(
Ελπιζω να μην το παρει κανεις ως προσωπικη επιθεση.... Μιλαω στο πνευμα του οτι, ολοι μας τα ομορφα και σωστα πραγματα στην ουσια θελουμε να βλεπουμε στο εκαστοτε αθλημα και οχι ξυλο και ζημιες  ;)

Reverant:

--- Quote from: Ξάδελφος on June 01, 2011, 06:42:49 PM ---Ασχολειστε ακομη με το ποδοσφαιρο και το μπασκετ?
Οι χωροι αυτοι βρωμανε και ζεχνουν και εμεις ειμαστε τα κοροιδα που τους δινουμε λογω υπαρξης επειδη αγαπαμε της ομαδες μας.Την ιδεα τεσπα.
Ριξτε τους μια μουτζα κι αστε τους να φανε τα μουστακια τους .
Ο  Χ βαζελος οπαδος , που στο ποδοσφαιρο τρωει "σαλαμι αερος" απο τον Ολυμπιακο φωναζει για παραγκα και διαιτησια και στο μπασκετ που νικαει τον Ολυμπιακο και τους γαυρους ολα ειναι μια χαρα και αγγελικα πλασμενα.
ΜΟΥΤΖΑ σ ολους  :moutza:

--- End quote ---

Ξάδερφε μου τη σπάει να συμφωνώ στα πάντα μαζί σου, μπορείς να αλλάξεις λίγο τρόπο σκέψης;;; :P

nmwisima:

--- Quote from: Reverant on June 01, 2011, 10:27:13 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on June 01, 2011, 06:42:49 PM ---Ασχολειστε --- ΜΟΥΤΖΑ σ ολους  :moutza:

--- End quote ---

Ξάδερφε μου τη σπάει να συμφωνώ στα πάντα μαζί σου, μπορείς να αλλάξεις λίγο τρόπο σκέψης;;; :P

--- End quote ---

Μπορείτε και να τα φτιάξετε. Βrωμ0πουsτeς

Reverant:
Ζηλεύεις μωρή;  :girlie:

emilmx:
βαρκιζα τωρα ..... εφιγα .. τηλ 694*******

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version