!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
Stav:
--- Quote from: nmwisima on June 01, 2011, 12:33:04 PM ---
--- Quote from: Liakos on June 01, 2011, 11:34:41 AM ---Θα βρεξει κ σημερα το βραδυ... :finger:
--- End quote ---
Μάπες. :nono:
--- End quote ---
παλι Παπαλουκαδες και Μπουρουσηδες θα κυνηγατε για μαπες...(α...ξεχασα, εχετε κ Σπανουλη να κυνηγησετε φετος :) :) :) :) )....
nmwisima:
--- Quote from: Stav on June 01, 2011, 02:10:42 PM ---
--- Quote from: Liakos on June 01, 2011, 11:34:41 AM ---Θα βρεξει κ σημερα το βραδυ... :finger:
--- End quote ---
--- End quote ---
παλι Παπαλουκαδες και Μπουρουσηδες θα κυνηγατε για μαπες...(α...ξεχασα, εχετε κ Σπανουλη να κυνηγησετε φετος :) :) :) :) )....
--- End quote ---
Eννοούσα βέβαια ότι έτσι που το κάναν πάλι το κλίμα θα έχουμε πάλι ιστορίες.
makrixeris:
--- Quote from: Stav on June 01, 2011, 02:10:42 PM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Κυριακή βράδυ κατέβαινα την Κηφισίας και ήταν μπροστά μου ένα τζιπ πηγαίναμε μαζί σταματάμε σε Φανάρι... και δεξιά είχε τροχονόμο μας σφυράει σταματάει το τζιπ σταματαω και εγώ και βλέπω το διαμαντιδη να κατεβαίνει και να αρχίζει να βαράει βολές >:a >:a
Liakos:
--- Quote from: nmwisima on June 01, 2011, 02:23:09 PM ---Eννοούσα βέβαια ότι έτσι που το κάναν πάλι το κλίμα θα έχουμε πάλι ιστορίες.
--- End quote ---
Φυσικα και καταλαβα τι εννοουσες. Πολυ το φοβαμαι. ::-
VasmaV:
Το ξέρω ότι το θέμα το ξεκίνησε και το συνέχισε ο Ηλίας (aka αντμιν της κακίας ώρας :P ) αλλά παίδες σας παρακαλώ να το σταματήσουμε εδώ :)
Καλύτερα να μην γράφουμε για οπάδικα, γιατι όσο και αν θέλουμε να το κάνουμε στο χαβαλέ, ποτε δεν ξέρεις ποιος θα στραβώσει και θα γίνει φασαρία χωρίς λόγο
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version