!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
Ξάδελφος:
Το νου σου στο Χαρακα,στο ραλυ το 13αρι που παει με τον κωλο και στην αταλαντη γκαρσονα στο παγωτατζιδικο.Α ναι και στο δρομο γιατι εχει πολλες στροφες. Αν μαθω οτι εφυγες σε καποια και στουκαρες θα φας πολλα μαπιδια,τεντυμπόυ ,ντριφτα !
makrixeris:
--- Quote from: plokamhs on May 30, 2011, 10:18:58 PM ---Λιγη ωρα ελειψα και οργιασατε στο τοπικ μου αγύρτες.
Δεν φταιει η raceland για το χαμηλωμα αλλα το κεφαλι μου :punish:
Πλεον δεν βρισκω καθως το εχω συνηθισει,αλλα στην αρχη ηταν πονοκεφαλος οντως!
@Konstantinos τι να σκυλιασει το 1.6 χωρις μπλοκε?Π@π@ρι@ :P
ΥΓ1.Ναι θα κατεβαινω Καλαμο ;)
ΥΓ2.Αχιλλεα μην βγαινεις οφφ τοπικ και μη βαζεις φυτιλιες!
--- End quote ---
ολοι καλαμο τωρα που κανει καλο καιρο....
emilmx:
--- Quote from: Ξάδελφος on May 30, 2011, 10:21:17 PM ---
Αυτο σε καμια περιπτωση δεν μειωνει την προσπαθεια του καθε Σταθη και του καθε Μητσου που με πενιχρους πορους και υποδομες παλευουν να κρατησουν τη φαση ζωντανη επειδη καποιοι αγαπαμε τ αυτοκινητα και τους δινουμε και ονοματα γιατι τα βλεπουμε σαν τροπο ζωης και οχι μεσα μεταφορας.
Εγω εχω επιλεξει να απεχω γιατι δε θελω αθελα μου με το εισιτηριο που θα πληρωσω ή με τα περασματα που θα κανω ,εμμεσα να εχω βαλει το "χερι " μου σε περιπτωση που γινει αλλο ενα ατυχημα τυπου "Αuto Festival".
--- End quote ---
αυτός είναι ένας πολύ σοβαρώς λόγος να μην γίνεις κακώς και να μην πεις την κακιά σου
τουλάχιστον ειναι ο μονός στο χωρώ (που γνωρίζω) που δεν ψάχνει να τα κονομισμό
Nitroking:
Ψηθειτε! Εγω εκει γυρνοβολαω, αμα ειμαστε και παρεακι καθομαι οσο παει.. Παει το τοπικ βασικα.. :-X
makrixeris:
--- Quote from: Nitroking on May 30, 2011, 10:32:59 PM ---Ψηθειτε! Εγω εκει γυρνοβολαω, αμα ειμαστε και παρεακι καθομαι οσο παει.. Παει το τοπικ βασικα.. :-X
--- End quote ---
τελευταιο Off
μηπως ησουν και χθες κατω με ενα μαυρο...(μχ) :girlie: :girlie:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version