!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
nmwisima:
--- Quote from: Nitroking on May 30, 2011, 08:54:58 PM ---Ποιο χαρακα ρε?
--- End quote ---
Θα σου πει ο Πλόκος. Μέχρι τότε, να φυλάγεσαι :tease:
Nitroking:
ΟΚ! :P
dimsabas:
--- Quote from: nmwisima on May 30, 2011, 08:40:10 PM ---Ανάρτηση, μετά την ταλαιπωρία του Σαββάτου, έχω κανονίσει νέο DIY το ερχόμενο Σάββατο :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:
--- End quote ---
Τελικά τα Σάββατα έχουν μια ιερότητα σε αυτό το φόρουμ. Μήπως είμαστε Εβραίοι βρε παιδιά; :P :P
plokamhs:
Λιγη ωρα ελειψα και οργιασατε στο τοπικ μου αγύρτες.
Δεν φταιει η raceland για το χαμηλωμα αλλα το κεφαλι μου :punish:
Πλεον δεν βρισκω καθως το εχω συνηθισει,αλλα στην αρχη ηταν πονοκεφαλος οντως!
@Konstantinos τι να σκυλιασει το 1.6 χωρις μπλοκε?Π@π@ρι@ :P
ΥΓ1.Ναι θα κατεβαινω Καλαμο ;)
ΥΓ2.Αχιλλεα μην βγαινεις οφφ τοπικ και μη βαζεις φυτιλιες!
Ξάδελφος:
--- Quote from: emilmx on May 30, 2011, 05:30:51 PM ---ναι είσαι κακώς (μην το τραβήξεις για τη θα βγάλουμε τα ματιά μας)!!
έχεις πάει σε καμιά αλλη διοργάνωση του Σταθη??
η ακόμα και της οικογενείας Διακακη??
ο αγώνας διακόπτετε για πλακά οταν οι θεατές (που κύριος ποτέ δεν ακούνε τους κριτές να φύγουν απο τα επικίνδυνα σημεία)
που στων συγκεκριμένο αγώνα τα επικίνδυνα σημεία ήταν με 20-40 χιλ/ωρα
όταν είσαι εξω απο το χωρά πολλά τραγούδια ξέρεις
επειδή ασχολούμαι με τους αγώνες περισσότερο απο 10 χρονιά και πάντα τα μηχανάκια που ειχα ήταν αγωνιστικά και οχι βόλτας εχω δει αρκετά για να μπορώ να κρίνω
σίγουρα τα πράγματα έχουν πολλά περιθώρια βελτιώσεις σε θέματα ασφάλειας
πρώτα πρέπει να μάθουμε να βλέπουμε αγώνα χωρίς να ενοχλούμε την διοργάνωση και μετά να κρίνουμε (δεν πάει σε κανένα προσωπικά αυτό)
--- End quote ---
Αιμιλιε...
Τι φαση αυτη την ξερω πριν ακομη ξεκινησει.
Μεχρι μοτοκρος εκανα οταν η "Lamar" οργανωνε αγωνες σε γηπεδα.
Το οτι δεν ασχολουμαι και δε συμμετεχω ειναι γιατι ολα γινονται με τον κλασσικο αρπακολλατζιδικο νεοελληνικο τροπο.
Οταν ξανασυναντησεις το Σταθη ή τον αδερφο του το Μιχαλη ή το Μητσο (ΜΤS) ή το Νιαρακη το Σταθη ( εχει ενα λαχανι BMW),μπορω να σου γραψω λιστες ολοκληρες, δωσε τους χαιρετισματα απο τον Ξαδερφο το Γιωργο τον Ψευτινακο.Μ αλλους γνωριζομαστε μια δεκαετια + ,μ αλλους ειμαστε φιλοι απο οταν πηγαιναμε σχολειο Δημοτικο.Εχω και κατι αναμνηστικα dvd απο το περιοδικο XL πριν χρονια που καναμε καφριλες και τα βιντεοσκοπουσαμε.
Αν εσενα σ αρεσουν αυτες οι διοργανωσεις οπως γινονται (δεν εννοω αν σ αρεσουν οι αγωνες και το drift και εμενα μ αρεσουν) δε σημαινει οτι πρεπει ολοι να συμφωνουν.
Οι αγωνες αυτοι και οι εκδηλωσεις ειναι τριτοκοσμικες,επιπολαιες και πολυ ριψοκινδυνες. Το οτι δεν εχουμε αλλη διεξοδο και καταληγουμε να το χειροκροτουμε ειναι αλλο θεμα. Το οτι ειναι προχειροτητες και αρπακολλα ειναι γεγονος.
Αυτο σε καμια περιπτωση δεν μειωνει την προσπαθεια του καθε Σταθη και του καθε Μητσου που με πενιχρους πορους και υποδομες παλευουν να κρατησουν τη φαση ζωντανη επειδη καποιοι αγαπαμε τ αυτοκινητα και τους δινουμε και ονοματα γιατι τα βλεπουμε σαν τροπο ζωης και οχι μεσα μεταφορας.
Εγω εχω επιλεξει να απεχω γιατι δε θελω αθελα μου με το εισιτηριο που θα πληρωσω ή με τα περασματα που θα κανω ,εμμεσα να εχω βαλει το "χερι " μου σε περιπτωση που γινει αλλο ενα ατυχημα τυπου "Αuto Festival".
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version