!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#11]

<< < (177/298) > >>

emilmx:
ναι είσαι κακώς (μην το τραβήξεις για τη θα βγάλουμε τα ματιά μας)!!

έχεις πάει σε καμιά αλλη διοργάνωση του Σταθη??
η ακόμα και της οικογενείας Διακακη??

ο αγώνας διακόπτετε για πλακά οταν οι θεατές (που κύριος ποτέ δεν ακούνε τους κριτές να φύγουν απο τα επικίνδυνα σημεία)

που στων συγκεκριμένο αγώνα τα επικίνδυνα σημεία ήταν με 20-40 χιλ/ωρα

όταν είσαι εξω απο το χωρά πολλά τραγούδια ξέρεις

επειδή ασχολούμαι με τους αγώνες περισσότερο απο 10 χρονιά και πάντα τα μηχανάκια που ειχα ήταν αγωνιστικά και οχι βόλτας εχω δει αρκετά για να μπορώ να κρίνω

σίγουρα τα πράγματα έχουν πολλά περιθώρια βελτιώσεις σε θέματα ασφάλειας

πρώτα πρέπει να μάθουμε να βλέπουμε αγώνα χωρίς να ενοχλούμε την διοργάνωση και μετά να κρίνουμε (δεν πάει σε κανένα προσωπικά αυτό)

gianic:

--- Quote from: emilmx on May 30, 2011, 05:34:16 PM ---μετα απο 10 κουκούλες που εχω βάλει μπορώ να πω οτι αυτη με ταλαιπώρησε περισσότερο!!
Και δεν φτάνει αυτό εχω και τoν μαλακα να βιάζεται!!

--- End quote ---

Fixed

SmoKnight:

--- Quote from: emilmx on May 30, 2011, 05:02:29 PM ---εν μερί δεν έχεις αδικώ για της κερκίδες

--- End quote ---

Βασικα εγω πιστευω εκει ηταν το ολο προβλημα. Ολα τα υπολοιπα ειναι "πταισματα" κ θα μπορουσαν να περασουν απαρατηρητα, τουλαχιστον στο δικο μου ματι. Ετσι οπως ηταν ομως, πισω απο καγκελα, οι τυχεροι (ψηλοι), στην ουσια ενιωθαν οτι παρακολουθουν κατι "απο εξω". Σα το τζαμπατζη που κοιταει πισω απο τη περιφραξη. Κατι που λυνεται με τη κερκιδα. Και ολοι βλεπουν, και χωρος μπορει να υπαρξει για ασφαλεια.  ;)
Χωρις, αναγκαστικα θα ερχοντε ολο και πιο κοντα για να βλεπουν, αρα και οι πιθανοτητα ατυχηματος αυξανοντε.

nmwisima:

--- Quote from: Nitroking on May 30, 2011, 07:18:02 PM ---Μανο κανονισε να τα λεμε Καλαμο απο δω και περα, θα κατεβαινεις?

--- End quote ---

Το νου σου στο Χάρακα, ε!

Nitroking:
Ποιο χαρακα ρε?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version