!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#11]

<< < (166/298) > >>

Basilmx5:
Χρονια πολλα Houzik

HOUZIK:
thanx για τις ευχες σας παιδια :D
Σας ευχομαι και εγω υγεια και χρημα (για μοντες ;))

Theo:

--- Quote from: Nitroking on May 27, 2011, 03:04:10 PM ---
--- Quote from: Theo on May 27, 2011, 01:58:26 PM ---
--- Quote from: Nitroking on May 27, 2011, 10:57:09 AM ---....

Μην ψαρωνετε με το marketing..

--- End quote ---

αυτο δεν ειναι μαρκετινγκ...

--- End quote ---

Tι ειναι?

--- End quote ---

Σε αυτο που διαφωνω ειναι οι εκφρασεις ¨μη ψαρωνετε με το marketing, μαρκετινιστικα κολπα" και παει λεγοντας.

Το μαρκετινγκ δεν ειναι καποιος κακος δαιμονας για να προσελκυει και να κλεβει τα λεφτα των ανθρωπων.

Αυτη η "φημη" δημιουργηθηκε απο ανθρωπους που εκαναν και κανουν καποια ενεργεια για τη δουλεια τους, που δεν εχουν ιδεα τι πραγματικα ειναι μαρκετινγκ, το ονομαζουν ετσι γιατι ακουγεται πιασαρικο και συγχρονο, και σε πολλες περιπτωσεις ειχε ως αποτελεσμα να κοροιδευουν αλλους ανθρωπους και τους εαυτους τους

Μαρκετινγκ πολυ απλα ειναι η προσπαθεια επιτευξης κερδους απο την επιχειρηση μεσω της ικανοποιησης των επιθυμιων (οχι αναγκες..αναγκες ειναι να φας, να κοιμηθεις και να πιεις νερο) του καταναλωτη.

Λιγο πιο συνθετα, ο σχεδιασμος ενος στρατηγικου προγραμματος που χρησιμοποιει εργαλεια του μανατζεμεντ, χρηματοοικονομικων, στατιστικης και πολλων αλλων.

Ο κύριος στη προκειμενη περιπτωση κατα πασα πιθανοτητα απο τη προσφορα δεν θα βγαζει ουτε € για να μην πω οτι θα μπει μεσα..
ολα αυτα:
    Αλλαγή λαδιών
    Αλλαγή φίλτρου λαδιών
    Έλεγχο φρένων
    Έλεγχο Φώτων
    Έλεγχο για διαρροές
    Έλεγχο εμπρόσθιου συστήματος
    Διαγνωστικό έλεγχο εγκεφάλου

έχουν καποιο κοστος (υλικα, εργατοωρες) που αμφιβάλλω αν το εχει σκεφτει η το εχει υπολογισει ποτε..τετοιες  "προσφορες"  οσο και αν βολευουν εμας σαν καταναλωτες, την επιχειρηση αν δεν ειναι υπολογισμενη σωστα την οδευει προς τη καταστροφη.

Βεβαια θα μου πει καποιος..σιγα μια προσφορα ειναι..το θεμα ειναι οτι δεν το κανουν μονο στις προσφορες τα λαθη αυτα..

Τεσπα επειδη μπορω να γραψω σεντονι..και μαλλον δεν θα ενδιαφερει και κανεναν.. :P οπως ειχε πει καποτε και ενας καθηγητης μου για το πως τα υλοποιουμε ολα αυτα.. αυτο ειναι consulting :P

saldale:

--- Quote from: HOUZIK on May 27, 2011, 04:01:16 PM ---thanx για τις ευχες σας παιδια :D
Σας ευχομαι και εγω υγεια και χρημα (για μοντες ;))

--- End quote ---

Μήνες Πολλούς!! (....όσοι σου έχουν απομείνει  :P)

Με υγεία και χρήμα...για καρότσια, μπιμπερό, καθισματάκια αυτοκινήτου, παρκοκρέβατα, κούνιες, αλλαξιέρες, αποστειρωτές, πάνες, παιχνίδια, κουβαδάκια, παιδότοπους, παιδικούς σταθμούς.

VasmaV:
χρονια πολλα houzik!
παντα τα καλύτερα φιλαράκι :good:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version