!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
steliosmk1:
ασχετο αλλα αν ολα αυτα ειναι αληθεια http://pinnokio.blogspot.com/2011/05/blog-post_6717.html τοτε ειμαστε πολυ χαζοι....
Ξάδελφος:
To αρθρο εχει χτυπητες ανακριβιες...
leonidas11b:
--- Quote from: Ξάδελφος on May 24, 2011, 10:42:23 PM ---To αρθρο εχει χτυπητες ανακριβιες...
--- End quote ---
Εχει ομως και αρκετες αληθειες!
nmwisima:
--- Quote from: leonidas11b on May 24, 2011, 10:52:01 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on May 24, 2011, 10:42:23 PM ---To αρθρο εχει χτυπητες ανακριβιες...
--- End quote ---
Εχει ομως και αρκετες αληθειες!
--- End quote ---
Καλό είναι να καταλαβαίνουμε τι και πως γράφετε κυρίως.
Πράγματι υπάρχει το κοίτασμα πετρελαίου και ο χρυσός υπολογίζεται από πανεπιστημιακές έρευνες 40 δις.
Αλλά είναι σε διεθνή ύδατα, πάρα πολύ βαθιά, είναι πολύ δύσκολη η εξόρυξη και ένα κάρο άλλα που δεν αναφέρεται στο άρθρο.
Άλλο λοιπόν να αντιμετωπίζεις μια είδηση ρεαλιστικά και άλλο να γράφεις για την παλιγεννεσία του έθνους και αν καταγόμαστε από το Αλφα του Κεντάυρου...
JDM:
Τελικα ειμαστε κωλοζωα
ακομη και τα μισα απο αυτα να ισχυουν γιατι ποτε δεν εχουν βγει στην φορα, θελουν να μας ξεπουλησουν για ενα κομματι ψωμι και θα τα καταφερουν στο τελος, οι πολιτικοι λαδωνωνται και ξεπουλανε την ελλαδα,και τους ψηφιζουμε αντι να τους καψουμε.
1 πατριωτης με κοτσια δεν βρεθηκε τοσα χρονια
Απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου οι πολιτικοι αναλωνονταν στην μεταξυ τους κοντρα για το πιος θα φαει τα περισσοτερα δεξια μεχρι κεντροαριστερα, οι αριστεροι μονο θεωριες του κωλου και 0 πραξεις.
Πραγματικα οσο περηφανος ημουν που ειμαι ελληνας τοσο ντρεπομαι τωρα, ειμαστε βλαχοι τσομπανιδες και στενομυαλοι , θελαμε και ευρωπη ,τρομαρα μας.
Ζωαααααααααα ολοι και εγω αρχιζωο που τα πιστευα ολα αυτα τα χρονια
Καληνυχτα σας
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version