!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
Liakos:
Δε βρισκω το νοημα να ανεβαινουν τετοιες φωτογραφιες... ::-
simkoz:
--- Quote from: Ξάδελφος on May 24, 2011, 03:19:02 PM ---
--- Quote from: nmwisima on May 24, 2011, 03:13:00 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on May 24, 2011, 02:52:30 PM ---Ποιος ο λογος να χαλαμε το συκωτι μας?
--- End quote ---
Το ποτό.
--- End quote ---
Ο Ναμιγαμισιμα ειναι ειρωνικος προς εμενα και με το ποστ του διαφημιζει εμμεσα τον αλκοολισμο.Θα συνιστουσα μια επιπληξη και ενα ολιγοημερο μπαν.
Το νου σου ξερω που μενεις φιλαρακι...
--- End quote ---
OMG!!!!!
Μετά από 2+ χρόνια στο φόρουμ (είδα την άδεια μου σήμερα 25/05/2009 το πήρα το αμάξι, αύριο έχουμε 2η επέτειο) έπρεπε να μου ανοίξει τα μάτια ο Ξάδερφος για να καταλάβω τι σκ@το nick είχε ο Α.κατανόμαστος.
Επιτέλους μου άνοιξαν τα μάτια.
VasmaV:
--- Quote from: spoumi on May 24, 2011, 03:48:20 PM ---Όσο για τη ρουφιανιά εντάξει δν είπε και πότε τον πέτυχε ούτε είναι με παρέα να πεις ότι μπορεί να κάνει ζημιά.
--- End quote ---
και αν η "παρέα" του δεν ξέρει τπτ για βουλιαγμένη, αλλα ξέρει ότι έτρεχε απο meeting σε meeting όλη την τελευταια εβδομαδα? ;)
Basilmx5:
Η αληθεια ειναι πως οι 2 κυριοι αποπανω εχουν δικιο... ποτε δεν ξερεις... απτην αλλη για ολους εμας ωραια ειναι η "κλειδαροτρυπα"...
το σωστο για μενα ειναι... ειτε να μην ποσταρονται τετοιες φωτο... ή αν γινεται να μην γινεται εντελως καμια αναφορα για τον κατοχο κ να ποσταρονται στις διαφορες φωτο... Αυτα :P :P... αν θελετε μεταφερετε τα οφτοπικ σχολια ή σβηστε τα..
SmoKnight:
--- Quote from: leonidas11b on May 24, 2011, 03:00:41 PM ---Οταν ειπωθηκε απο καποιο μελος να δημιουργηθει τοπικ με τετοιου ειδους φωτογραφιες απο μιατα που συνανταμε τυχαια στον δρομο, η πλειοψηφια το αρνηθηκε.
Οποτε καλυτερα να τη διαγραψεις για να μην δημιουργηθουν εντασεις χωρις ουσια!
--- End quote ---
Δεν ειχα δει το τοπικ περι παρομοιων φωτογραφιων, sorry.
Εμενα ομως δεν μ αφηνει να πειραξω το μηνυμα, οποιος mod θελει μπορει να τη σβησει ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version