!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
xenos:
Dear Γιώργο,
θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Όταν καμιά φορά πετυχαίνω στο φανάρι κανένα μπάρμπα χαρλεά με μπότες, κρόσια, μπουφάν να λέει "angels of hell", μούσια/μουστάκια μέχρι το πάτωμα, αλυσίδες, τατού, δερμάτινα και ύφος "σας μπιπ όλους" πεθαίνω από τα γέλια. Πως να το κάνω? Μου φαίνεται τραγικό και τρομερά αστείο. Σε κάποιον άλλο μπορεί να φαίνεται super ουαου/και γαμώ, κλπ. Δεν μπορείς να μου το αλλάξεις αυτό, τι να κάνουμε τώρα... :coolio:
Και τη συνέχεια γιατί να μην την πεις? Τον χτύπησες επειδή είπε τη γνώμη του? ::-
VasmaV:
Βρε συ Ξένο, για τον πατερα του μιλαει ο Γιώργος...το αν τον χτύπησε ή οχι δεν είναι κατι που θα πρεπε να ρωτας τονίζοντας ότι απλα ο άλλος ειπε τη γνώμη του. Ολοι μας στη θέση του αν κάποιος, έστω και ερήμην του, μιλούσε απαξιωτικά για ανθρωπο που αγαπούσαμε και πέθανε, όπως νοιώθαμε θα αντιδρούσαμε…εν βρασμώ ψυχής που λένε και οι δικηγόροι ;)
option-D:
Ο Ξενοφών είναι υπεράνω...
xenos:
--- Quote from: VasmaV on May 19, 2011, 05:42:44 PM ---Βρε συ Ξένο, για τον πατερα του μιλαει ο Γιώργος...το αν τον χτύπησε ή οχι δεν είναι κατι που θα πρεπε να ρωτας τονίζοντας ότι απλα ο άλλος ειπε τη γνώμη του. Ολοι μας στη θέση του αν κάποιος, έστω και ερήμην του, μιλούσε απαξιωτικά για ανθρωπο που αγαπούσαμε και πέθανε, όπως νοιώθαμε θα αντιδρούσαμε…εν βρασμώ ψυχής που λένε και οι δικηγόροι ;)
--- End quote ---
Γνώριζε ο άλλος ποιος είναι ο Γιώργος, ποιος ο πατέρας του, σε τι φάση ήταν? Μάλλον όχι. Οπότε τι έφταιγε? οκμ μλκία του, αλλά μέχρι εκεί.
--- Quote from: option-D on May 19, 2011, 05:46:42 PM ---Ο Ξενοφών είναι υπεράνω...
--- End quote ---
υπεράνω σε τι/ποιον? ::- Μάνο, επί της ουσίας...
VasmaV:
ρε boy, αφού είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ γιατί το συνεχίζεις;
ωραία και λογικά τα γραφεις, αλλα in the heat of the moment δεν παει ετσι
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version