!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#11]

<< < (127/298) > >>

saldale:
Μια χαρά είναι η εποχή...μεχρι να βγω στον ηλιο έχω καιρό ακόμα.
Στείλε info Μάνο...

nmwisima:

--- Quote from: saldale on May 18, 2011, 10:26:38 PM ---Μια χαρά είναι η εποχή...μεχρι να βγω στον ηλιο έχω καιρό ακόμα.
Στείλε info Μάνο...

--- End quote ---

Eγώ πάντως που χάρη στον Γιώργο πήγα σήμερα, μπορώ να κλεισω ραντεβού ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ,
αλλά όπως λεει και ο Μάνος, δεν θέλει ήλιο για ένα μήνα, δεν θέλει χλώριο, δεν θέλει θάλασσα για 15 μέρες...

Χλωμό δεδομένης της εποχής λοιπόν.

Από Οκτώβρη κωλόγερε :finger:

heras:

--- Quote from: option-D on May 18, 2011, 10:23:48 PM ---Ακριβώς  ;)
Μη βλέπεις τίποτα περίεργους τύπους εκεί, είναι κλασική εικόνα τατουατζίδικου..
Άμα μπεις μέσα μυρίζει νοσοκομείο   :nod:

--- End quote ---

Ξερω σ αυτον εχει κανει τα tatoo της η αδερφη μου. Σκεφτομαι κ γω τωρα...λογω του αθληματος μου μας προτρεπουν να κανουμε με τον παραδοσιακο ταϋλανδεζικο τροπο γιατι λενε οτι σε προστατευουν απ τα κακα πνευματα πανω στο ρινγκ

Θα περασω να ρωτησω

saldale:

--- Quote from: nmwisima on May 18, 2011, 10:56:03 PM ---
--- Quote from: saldale on May 18, 2011, 10:26:38 PM ---Μια χαρά είναι η εποχή...μεχρι να βγω στον ηλιο έχω καιρό ακόμα.
Στείλε info Μάνο...

--- End quote ---

Eγώ πάντως που χάρη στον Γιώργο πήγα σήμερα, μπορώ να κλεισω ραντεβού ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ,
αλλά όπως λεει και ο Μάνος, δεν θέλει ήλιο για ένα μήνα, δεν θέλει χλώριο, δεν θέλει θάλασσα για 15 μέρες...

Χλωμό δεδομένης της εποχής λοιπόν.

Από Οκτώβρη κωλόγερε :finger:

--- End quote ---

Ρε νιάνιΑρο....για αμάξια και tattoo συμβουλές απο σένα δε δέχομαι!
Τράβα να αλλάξεις πάνα τωρα...

Liakos:

--- Quote from: gabi_haros on May 18, 2011, 05:12:16 PM ---
--- Quote from: Liakos on May 18, 2011, 05:07:25 PM ---
--- Quote from: gabi_haros on May 18, 2011, 03:51:13 PM ---A δεν ξέρω, είστε περίεργοι σε αυτό το φόρουμ, μπορεί να νομίζει ο Α-τελεία ότι έχω μετοχές στο σουβλατζίδικο. :tease:

--- End quote ---
Σε ενημερωνω οτι οταν διαβαζουμε κ τετοιου ειδους αστοχα σχολια γινομαστε κ αγενεις. :good:

--- End quote ---

...και χάνετε και το χιούμορ σας ε? :btp:

--- End quote ---
Kατω απο το banner τερμα δεξια εχει την επιλογη Logout.Κανε της click κ στο καλο αν δε σ'αρεσει.Εχεις την επιλογη.Εμεις δυστυχως δεν εχουμε την επιλογη να μη διαβασουμε το μακρυ και το κοντο του καθενος.
Ειρωνιες και αστοχα σχολια για το forum και τους χρηστες του δε θα γινονται ανεκτα.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version