!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#11]

<< < (120/298) > >>

vagmann:
Οπως και να χει συγχαρητηρια στην κυρια που δεν καθισε να την γ@μισει το ΔΝΤ,σε αντιθεση με ολους εμας... :zalistika:
(αν και μαλλον στημενο κανει το σκηνικο διοτι ο μαγκας εχει εκλογες μπροστα του,καποιοι του εστησαν μια μουνο-παγιδα,και επεσε μεσα σαν καλος μαλακας...αντε και στα σκατα τωρα... :llol:)

Στέλιος - fess:

--- Quote from: bobbylouk on May 16, 2011, 12:49:01 AM ---μια χαρα ειναι το αμαξι...ξαδελφε δεν κανω το κοροιδο τωρα ειδα το ποστ...οποτε θες να κλεισουμε ενα ραντεβου για botox  :hilarious:

--- End quote ---
Γιατρέ μου, μήπως κάνετε και απολέπιση; :girlie:

bobbylouk:
βαζω και σιλικονατα μασταρια...ρωτα τον αχιλλεα...ειναι ειδικος....χαχαχα

simkoz:
Και εμένα για Μόνικα #2 μου κάνει το σκηνικό

emilmx:
απο http://www.cretadrive.gr/newspost/pista-agonon-formula1-sthn-kriti/

Πίστα Αγώνων στην Κρήτη. ....
..............................
...................................................................
Σεβαστείτε επιτέλους τους ανθρώπους που το αυτοκίνητο ή τη μοτοσυκλέτα τους δεν την βλέπουν σαν ένα απλό μέσο μεταφοράς από τη δουλειά στο σπίτι και αντίστροφα, αλλά σαν μέσο διασκέδασης και εκτόνωσης από τη μιζέρια της δουλειάς και της καθημερινότητας, ως ένα μέσο για να ξεχνούν τα προβλήματα της ζωής και να ανασυγκροτούν την σκέψη τους «καθαρίζοντας» το μυαλό τους.

Μην το δεχτείτε αν δε θέλετε. Απλά σεβαστείτε το!!!
Ό,τι και να κάνετε, όσες απαγορεύσεις και να βάλετε στους δρόμους δεν θα σταματήσετε τους «αλήτες».
Μάλιστα, καταφέρνετε τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.

Με περισσότερες απαγορεύσεις απλά μεγαλώνετε την παρανομία μας. Μεγαλώνετε την «αλητεία» μας.
Γιατί ,»αλήτες» μας κάνετε εσείς που δεν θέλετε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε σε ένα κλειστό και ασφαλή χώρο για εμάς και εσάς, αλλά με το στενό μυαλουδάκι σας, μας ωθείτε να το κάνουμε σε μέρη που κρυφά και παράνομα και τα οποία πάντα θα ανακαλύπτουμε.

.................................

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version