!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#11]

<< < (109/298) > >>

nmwisima:

--- Quote from: makrixeris on May 11, 2011, 06:00:03 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on May 11, 2011, 05:25:58 PM ---Μη χεσω με τα κωλοφιδα.Εφυγε ενας πυθωνας μεσα στο petshop και χασαμε τον υπνο μας μεχρι να τον βρουμε.Κλεισαμε το μαγαζι και ψαχναμε για ενα 12ωρο.
Τελικα το βρηκαμε.Καποια στιγμη βγηκε απο την ψευδοροφη και πηγε  στα Hamster.Γευματιζε...

--- End quote ---

και το βραδι που ξαπλονανε πηγαινε διπλα τους και τεντωνοτανε... τους "μετραγε" δλδ
--- End quote ---

Ε, αυτό είναι γεννημένο να κάνει το (άγριο) ζώο.
Σίγουρα πάντως όχι να μένει μέσα στο σπιτι.

Nitroking:
Δεν ξερω απο ποσους εχω ακουσει αυτη την ιστορια.. Τρελο urban legend!

makrixeris:

--- Quote from: Nitroking on May 11, 2011, 06:07:34 PM ---Δεν ξερω απο ποσους εχω ακουσει αυτη την ιστορια.. Τρελο urban legend!

--- End quote ---

εγω δεν μπορω να σου πω αν ειναι ψεματα η αληθεια... αυτο ελεγε αυτο λεω αν το εδωσε το φιδι για αλλο λογο δεν το ξερω..  :)

Ξάδελφος:

--- Quote from: Ξάδελφος on May 11, 2011, 05:25:58 PM ---Μη χεσω με τα κωλοφιδα.Εφυγε ενας πυθωνας μεσα στο petshop και χασαμε τον υπνο μας μεχρι να τον βρουμε.Κλεισαμε το μαγαζι και ψαχναμε για ενα 12ωρο.
Τελικα το βρηκαμε.Καποια στιγμη βγηκε απο την ψευδοροφη και πηγε  στα Hamster.Γευματιζε...

--- End quote ---

ξερω παιδι που ειχε βοα στο σπιτι του και τον ειχαν ελευθερο μεσα στο σπιτι και το βραδι που ξαπλονανε πηγαινε διπλα τους και τεντωνοτανε... τους "μετραγε" δλδ και τον δωσανε

--- End quote ---

Η αληθεια ειναι οτι κατι σφιξιματακια τα κανει τοσο ο πυθωνας οσο και ο βοας και ειναι επιθετικα αν τα πλησιασεις κατ απροσωπο και φοβηθουν(λογικο), το να τον αφηνει καποιος ελευθερο μεσα στο σπιτι αν δεν ειναι παραμυθι ειναι τουλαχιστον αφελεστατο...99.9% θα βρει χαραμαδα και θα φυγει εξω.

Αντε στο μαγαζι να εμπαινε κανας πελατης και αναμεσα στα ραφια να σκασει το φιδι και να τον χαιρετισει κανοντας του ΤΖΑ ! .

Συμφωνω με τον Αχιλλεα..ειναι κριμα αυτα τα ζωα να τα χεις σε terrarium και οχι ελευθερα στη φυση.Αυτα τα φιδια του εμποριου εχουν γεννηθει σε αιχμαλωσια παντως .Αλλοι λενε οτι δυσκολα θα επιβιωσουν ελευθερα στη φυση αλλα το ενστικτο το εχουν...

makrixeris:

--- Quote from: Ξάδελφος on May 11, 2011, 06:15:34 PM ---

--- End quote ---

ξερω παιδι που ειχε βοα στο σπιτι του και τον ειχαν ελευθερο μεσα στο σπιτι και το βραδι που ξαπλονανε πηγαινε διπλα τους και τεντωνοτανε... τους "μετραγε" δλδ και τον δωσανε

--- End quote ---

Η αληθεια ειναι οτι κατι σφιξιματακια τα κανει τοσο ο πυθωνας οσο και ο βοας και ειναι επιθετικα αν τα πλησιασεις κατ απροσωπο και φοβηθουν(λογικο), το να τον αφηνει καποιος ελευθερο μεσα στο σπιτι αν δεν ειναι παραμυθι ειναι τουλαχιστον αφελεστατο...99.9% θα βρει χαραμαδα και θα φυγει εξω.

Αντε στο μαγαζι να εμπαινε κανας πελατης και αναμεσα στα ραφια να σκασει το φιδι και να τον χαιρετισει κανοντας του ΤΖΑ ! .

Συμφωνω με τον Αχιλλεα..ειναι κριμα αυτα τα ζωα να τα χεις σε terrarium και οχι ελευθερα στη φυση.Αυτα τα φιδια του εμποριου εχουν γεννηθει σε αιχμαλωσια παντως .Αλλοι λενε οτι δυσκολα θα επιβιωσουν ελευθερα στη φυση αλλα το ενστικτο το εχουν...

--- End quote ---

εγω παντος το ιγουανα μου το αφηνω μεσα στο δωματιο μου οολη μερα να μην μπαινει κ η μανα μου γιατι το σιχαινεται :P :P αλλα ενταξει αλλο φιδι κ αλλο ιγκουανα

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version