!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#11]

<< < (107/298) > >>

Ξάδελφος:

--- Quote from: plokamhs on May 11, 2011, 11:24:30 AM ---Γιώργο αν δεν ειχα το αρρωστημενο κολλημα με τα dobermann,θα επαιρνα ενα dogo χωρις δευτερη σκεψη.
Απο φωτογραφιες που τα ειχα δει τα ειχα ερωτευτει και μολις ειδα dogo πρωτη φορα απο κοντα,εμεινα με ανοιχτο το στομα!Και οντως εχουν πολυ καλο χαρακτηρα(το διαπιστωσα ιδιοις ομμασι),αρκει να μην πεσουν στο κλασικο κομπλεξικο αφεντικο που θα βγαλει τα απωθημενα του μεσω αυτων...

--- End quote ---

Τα Dogo ειναι απο τα πιο ωραια σκυλια,εχουν πραγματικα ανθρωπινη αντιληψη και μπορει να σου χαριστουν πολλες φορες.Εχουν εξαιρετικο χαρακτηρα και δυσκολα τα χαλας ,αν τους κανεις ομως μ@λ@κι@ θα φυγεις κομματια...

nmwisima:
Πείτε του ένα μπράβο ρε, είναι μεγάλος ΑΝΤΡΑΣ :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza:

nmwisima:

--- Quote from: Neko on May 11, 2011, 04:43:11 PM ---
--- Quote from: nmwisima on May 11, 2011, 01:37:32 PM ---

Γιατί δεν αφαιρείς τελείως την κάτω κονσόλα και να μείνει το τούνελ με τη μοκέτα και τα δέρματα του επιλογέα - χειροφρένου?  8)

--- End quote ---

Γιατί έχω πράγματα στο κεντρικό ντουλαπάκι.

--- End quote ---

Ναι..... κοκκαλακια και τσιμπιδακια :girlie:
[/quote]

Ό,τι έχει καλό είναι παλιόγερε. Το "π" χωράει στο πορτ μπαγκάζ του Μιάτα?

nmwisima:
και εγω εχω δυο ζωακια ......

Ξάδελφος:
Μη χεσω με τα κωλοφιδα.Εφυγε ενας πυθωνας μεσα στο petshop και χασαμε τον υπνο μας μεχρι να τον βρουμε.Κλεισαμε το μαγαζι και ψαχναμε για ενα 12ωρο.
Τελικα το βρηκαμε.Καποια στιγμη βγηκε απο την ψευδοροφη και πηγε  στα Hamster.Γευματιζε...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version