!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
Ξάδελφος:
--- Quote from: makrixeris on May 11, 2011, 12:38:29 AM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on May 11, 2011, 12:36:15 AM ---
--- Quote from: makrixeris on May 11, 2011, 12:34:29 AM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on May 11, 2011, 12:30:49 AM ---Εχει ο κοσμος τοσο ελευθερο χρονο που καθεται να φτιαξει μια τετοια βλακεια ,για να τρομαζει τις γατες?
--- End quote ---
ο καθενας με την τρελαα του...
--- End quote ---
Ο καθενας με τη μ@λ@κι@ του πες καλυτερα.
--- End quote ---
αν το καλοσκεφτεις ομως θελει και καποιες "γνωσεις" και μερακι
--- End quote ---
Θελει μερακι αντι να πας να κυνηγησεις καμια γκομενα να κυνηγας τις γατες.
Οσο για τις γνωσεις... Ακομη και εκει ειναι,φλυαρος. Μια ηλεκτροβανα αυτοματου ποτισματος,ενα φωτοκυταρο με το φως του και δυο ρελεδακια θα κανα μια χαρα τη δουλεια .
Τεσπα.
Δοκιμασε να το κανεις και μερακι εχεις και χιουμορ αλλα και γνωσεις ,υπαρχει και το DIY στο βιντεακι .
Για να εχει πιο ενδιαφερον μπορεις να δοκιμασεις αντι για γατες , με σκυλακια Ντογκο Αρτζεντινο ...
Στέλιος - fess:
Γιατί με ντόγκο, βρε Γιώργο.
Έχουμε ένα στην οικογένεια και είναι πόλυ καλούλι...
Ήρεμο και πολύ προσεκτικό και με τα πιτσιρίκια.
plokamhs:
Γιώργο αν δεν ειχα το αρρωστημενο κολλημα με τα dobermann,θα επαιρνα ενα dogo χωρις δευτερη σκεψη.
Απο φωτογραφιες που τα ειχα δει τα ειχα ερωτευτει και μολις ειδα dogo πρωτη φορα απο κοντα,εμεινα με ανοιχτο το στομα!Και οντως εχουν πολυ καλο χαρακτηρα(το διαπιστωσα ιδιοις ομμασι),αρκει να μην πεσουν στο κλασικο κομπλεξικο αφεντικο που θα βγαλει τα απωθημενα του μεσω αυτων...
Akina_DownHill:
Ωραιαα τα dogo Argentino.Ειχα δει κατι κουταβια σ ενα pet shop μου ειχαν αρεσει πολυ.
Βλεπω ειμαστε πολλοι που εχουμε σκυλο ε? ;)
SchumiMx5:
Εγώ 2 έχω! Syberian Husky και Γαλλικό Briard...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version