!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#11]

<< < (99/298) > >>

mx5mk1:
Είναι ωραίο να βλέπεις ότι τέτοια βίντεο φτιαγμένα με χιούμορ τα ανεβάζουν "πιτσιρίκια επιπέδου μακρυχέρη"    :P

xa0xa0xa0x0x0xa0xa0
 :giveheart: :giveheart: :giveheart: :giveheart: σε όλους     :girlie:

Στέλιος - fess:

--- Quote from: nmwisima on May 10, 2011, 11:40:06 PM ---Εντάξει Στέλιο, όπως νομίζεις. :yawn:

--- End quote ---
Περίμενα μια πιο "χυδαία" απάντηση από σένα θείο!
Που πήγε ο παλιός κακός Α.;
Έλα ρε έχω και εγώ καμιά δεκαριά γάτες στο κήπο μου (της γειτονιάς), που ανεβαίνουν στη κουκούλα μου, αλλά προσπαθώ να συμβιώσω!
Τις ταίζω κιόλας, αλλά αυτές τίποτα... :guns: :guns: :guns:

makrixeris:

--- Quote from: nmwisima on May 10, 2011, 11:26:35 PM ---
--- Quote from: mx5mk1 on May 10, 2011, 03:34:36 PM --- ::-     :???:

http://www.youtube.com/watch?v=uIbkLjjlMV8&feature=player_embedded#at=515

--- End quote ---

Το έβαλαν πριν 3 μέρες στο drift club, κάτι πιτσιρίκια επιπέδου μακρυχέρη.

--- End quote ---

οταν δεν μιλαω για εσενα δεν θα μηλας για εμενα ;)

και τι επιπεδο εχω αστο να το ξερουν αλλοι καλυτερα...

nmwisima:

--- Quote from: mx5mk1 on May 10, 2011, 11:43:18 PM ---Είναι ωραίο να βλέπεις ότι τέτοια βίντεο φτιαγμένα με χιούμορ τα ανεβάζουν "πιτσιρίκια επιπέδου μακρυχέρη"    :P xa0xa0xa0x0x0xa0xa0 :giveheart: :giveheart: :giveheart: :giveheart: σε όλους     :girlie:
--- End quote ---

Χιούμορ που βασίζεται στο βασανισμό ζώου. Πολύ αστείο. Αν έρθει κάποιος, και σου χαρακώσει το αμάξι στήσει μια κάμερα και περιμένει να κατέβεις να το δει και να φρικάρεις, κάποιοι θα γελάσουν. Αν μεθαύριο στη βόλτα σου βάλω τρικλοποδιά και σπάσεις τα μουτρα σου, πάλι κάποιοι θα γελάσουν. Θα είναι όμως πραγματικά αστείο??

--- Quote from: fess on May 10, 2011, 11:43:58 PM ---
--- Quote from: nmwisima on May 10, 2011, 11:40:06 PM ---Εντάξει Στέλιο, όπως νομίζεις. :yawn:
--- End quote ---
Περίμενα μια πιο "χυδαία" απάντηση από σένα θείο! Που πήγε ο παλιός κακός Α.; Έλα ρε έχω και εγώ καμιά δεκαριά γάτες στο κήπο μου (της γειτονιάς), που ανεβαίνουν στη κουκούλα μου, αλλά προσπαθώ να συμβιώσω! Τις ταίζω κιόλας, αλλά αυτές τίποτα... :guns: :guns: :guns:
--- End quote ---

Βαρέθηκα να τσακώνομαι για μπουρδες ρε Στέλιο. Καλά κάνεις και τις ταϊζεις. Όπως λέει και ο φίλος μου ο Σκάτζας "είσαι πάνω απ όλα άνθρωπος".

--- Quote from: makrixeris on May 10, 2011, 11:46:47 PM ---οταν δεν μιλαω για εσενα δεν θα μηλας για εμενα ;)
και τι επιπεδο εχω αστο να το ξερουν αλλοι καλυτερα...
--- End quote ---

Εγώ Νίκο, είπα "επιπέδου", όχι "επίπεδου". Εννοούσα φυσικά υψηλού επιπέδου. Δεν καταλαβαίνω γιατί υποβιβάζεις τον εαυτό σου χωρίς λόγο.

nmwisima:
Famous Last Words!  :llol: :llol: :llol: :llol:

--- Quote from: emilmx on May 10, 2011, 11:48:52 PM ---αν οχι θα το κάνω DIY υγραέριο η εγκατάσταση είναι γέλια!

--- End quote ---

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version