!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
simkoz:
Για το Kuga 2.5T με όλες τις μειώσεις από το bonus malus θα μου βγει 1700 φραγκα το χρόνο η μικτή, δλδ περίπου 1300 ευρώ. Για το ΜΧ5 δεν ξέρω ακόμα θα δούμε μόλις βγάλω πινακίδες πάνω κάτω τα ίδια περιμένω κι από εκεί.
Βεβαίωση από την ελληνική μου ασφαλιστική δεν μου ζήτησε, μάλλον το "τακτοποίησε" μόνος του.
Ξέχασα να πω ότι ο ασφαλιστής είναι κι αυτός Ελληνάρας, χαχα. μπορεί να αρκεί και ο λόγος μου όμως, τα έχοθν κάτι τέτοια χαλαρά εδώ, αρκεί να μην σε πιάσουν να λες ψέματα, τότε τον ήπιες και με τις υγείες σου.
ΥΓ: χρόνια πολλά φίλε
Basilmx5:
Eνταξει για μικτη 1300 το χρονο δηλαδη 650 το 6μηνο περιπου οπως κ εδω.. αντε κανα 100σταρικο παραπανω...
mx5mk1:
--- Quote from: simkoz on May 10, 2011, 12:56:35 AM ---Για το Kuga 2.5T με όλες τις μειώσεις από το bonus malus θα μου βγει 1700 φραγκα το χρόνο η μικτή, δλδ περίπου 1300 ευρώ. Για το ΜΧ5 δεν ξέρω ακόμα θα δούμε μόλις βγάλω πινακίδες πάνω κάτω τα ίδια περιμένω κι από εκεί.
Βεβαίωση από την ελληνική μου ασφαλιστική δεν μου ζήτησε, μάλλον το "τακτοποίησε" μόνος του.
Ξέχασα να πω ότι ο ασφαλιστής είναι κι αυτός Ελληνάρας, χαχα. μπορεί να αρκεί και ο λόγος μου όμως, τα έχοθν κάτι τέτοια χαλαρά εδώ, αρκεί να μην σε πιάσουν να λες ψέματα, τότε τον ήπιες και με τις υγείες σου.
ΥΓ: χρόνια πολλά φίλε
--- End quote ---
^ ευχαριστώ Σίμο !! :giveheart:
mx5mk1:
::- :???:
http://www.youtube.com/watch?v=uIbkLjjlMV8&feature=player_embedded
makrixeris:
--- Quote from: Akina_DownHill on May 10, 2011, 03:44:36 PM ---Πιο ασχημα....Πεθαινουν :llol:
Μαυρο ματ με νικελ τελαρο,ροζ-κιτρινες ριγες, καθρεπτη απο oldschool αγροτικο και ροζ ζαντες.
Οσο για το δευτερο, μιατα με ροζ στριγκακι στο καπο πρωτη φορα ειδα :tease:
--- End quote ---
χα0χα0χα ετσι παει να βλεπουμε τα ωραια να βλεπουμε και τα περιεργα "ασχημα"
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version