!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#11]

<< < (92/298) > >>

option-D:

--- Quote from: gianic on May 09, 2011, 02:32:31 AM ---
--- Quote from: emilmx on May 09, 2011, 01:44:56 AM ---
--- Quote from: Konstantinos on May 08, 2011, 09:09:35 PM ---νομίζω είδα το κύριο dogits να τρομοκρατεί τη Κηφισιάς παρέα με ένα s 2000...

--- End quote ---

μαζί με το καινούριο παιχνίδι του giannic ήταν !!

--- End quote ---

Ω ναι! Τον πετυχα τυχαια στην Κηφισιας με τα 240 δυσκινητα πλεον αλογα μου!  :girlie:

--- End quote ---

Κηφισιά, γρήγορα κάμπριο... Μήπως φορούσατε και τα γαμπριάτικα;  :moutza:

bill_viper:
Εθεάθη ο κυρ Liakos νωρίς το μεσημεράκι, αριστερή λωρίδα Σταδίου με κατεύθυνση Σύνταγμα! :)

simkoz:
ΩΡΕ ΜΑΝΑ μου τι 'ναι τούτο!!!!
Ήρθε ο ασφαλιστής για την ασφάλεια του ΜΧ5 και επειδή δεν έβρισκε το γραφείο πήγα με τα πόδια και τον συνάντησα σε ένα κεντρικό σημείο.
Στο κινητό:
"τι αμάξι έχετε για να σας γνωρίσω?"
"Μπλε κάμπριο"

και πάω και τι βλέπω????

Ναι ρε το άτομο είπε το R8 Quattro.... ένα μπλε κάμπριο. :tanevramou:
Δεν το άνοιξε αλλά ο ήχος ήταν γαργαληστικότατος και άφηνε πολλές υποσχέσεις, κατά τα άλλα ούτε σε αυτό είχα ύψος για το κεφάλι μου, το ίδιο κλειστοφοβικό με το μιατάκι μας ήταν, ίσως λίγο πιο φαρδύ εσωτερικά, πολύυυυ πιο φαρδύ εξωτερικά, σε μήκος όμως μου φάνηκε νορμάλ.
(το τσέκαρα το δικό μας είναι 1,7 πλάτος με 4,0 μήκος το R8 2,0 με 4,4).
Χώρος για αποσκευές (μπροστά) πιό μικρός από το Μιάτα. (ενημερώνω αν κάποιος το σκέφτεται να ξέρει τα αρνητικά του).
άσχετη πληροφορία: για ζαντολάστιχα χειμερινά 10.000 (άσχετη γιατί για Ελλάδα δεν είναι απαραίτητα άρα αυτό το έξοδο το γλυτώνει όποιος πάρει την απόφαση)

ΟΚ, μετά από την ferrari 360 μπήκα συνοδηγός και σε R8. Το επόμενο βήμα είναι να τα οδηγήσω κι όχι να με κάνουν βόλτα...

dimag4:

--- Quote from: simkoz on May 09, 2011, 06:32:01 PM ---Χώρος για αποσκευές (μπροστά) πιό μικρός από το Μιάτα. (ενημερώνω αν κάποιος το σκέφτεται να ξέρει τα αρνητικά του).

--- End quote ---

τι?? πιο μικρος?????? παλι καλα που το ειπες τωρα! μην κανω τον κοπο κ παω να το δω απο κοντα, δεν θα το παρω...  :nono:

Kostas2B:
Θελω τον Λεωνιδα απεναντι μου να του δειξω τι σημαινει Daniel Alves... :llol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version