!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
Akina_DownHill:
--- Quote from: leonidas11b on May 06, 2011, 11:18:05 PM ---
--- Quote from: Akina_DownHill on May 06, 2011, 01:53:51 AM ---
--- Quote from: leonidas11b on May 05, 2011, 10:34:18 PM ---Ξεφυγαμε απο το θεμα μας.....
--- End quote ---
Θα το ρωτησω μια φορα.Θες ν αρχισω?
--- End quote ---
Give your best shoot..... ::-
--- End quote ---
Αν ποσταρα αυτα που ηθελα θα ετρωγα μονιμο ban :P :P
Παρε ενα απαλο in-car
vagmann:
--- Quote from: nmwisima on May 06, 2011, 10:15:45 PM ---www.limited-slip.net
--- End quote ---
...ωραιος επιλογος μαν... :good:
GENERAL:
--- Quote from: simkoz on May 06, 2011, 11:31:57 PM ---Χάρη ούτε εγώ είμαι ειδικός αλλά για να βγάλεις περισσότερα άλογα δεν είναι η βενζίνη το θέμα είναι ο αέρας. Αν μπεί περισσότερος (μια κάποιου είδους υπερπλήρωση του κυλίνδρου, τούρμπο, κομπρέσσορας, κλπ) ο εγκέφαλος θα το δεί και θα ρίξει και την παραπάνω βενζίνη που χρειάζεται για να βγούν τα περισσότερα άλογα.
Αν σου λείπει αυτό, περισσότερη βενζίνη δεν έχει νόημα να μπεί στον κύλινδρο αφού δεν θα υπάρχει αρκετό οξυγόνο για να την κάψει.
Μην κοιτάς που όσοι πάνε για πολλλλλά άλογα φτάνουν τα μπεκ και την αντλία στα όρια τους και κοιτάνε για μεγαλύτερες παροχές, σε εμάς που είμαστε ατμόσφαιρα δεν θα σου δώσει απολύτως τίποτα.
Να βάλεις όμως πρόγραμμα και μεγαλύτερη πεταλούδα έχει νόημα, για μικρή βελτίωση κοίτα κατά κει. Η κάνε μια οικονομία και βάλε ένα τουρμπάκι να μας τρελάνεις όλους.
--- End quote ---
:angel: :angel: :angel: εγω δεν ξερω τιποτα... :-\ :-\ :-\ :-\
nmwisima:
--- Quote from: vagmann on May 07, 2011, 01:02:49 AM ---
--- Quote from: nmwisima on May 06, 2011, 10:15:45 PM ---www.limited-slip.net
--- End quote ---
...ωραιος επιλογος μαν... :good:
--- End quote ---
Το γεγονός ότι ασχολείσαι με το κείμενό μου, αντί για την ημίγυμνη οδαλίσκη που ποστάρουν τα παιδιά, με τιμά διπλά. :good:
Akina_DownHill:
--- Quote from: nmwisima on May 07, 2011, 12:06:12 PM ---Το γεγονός ότι ασχολείσαι με το κείμενό μου, αντί για την ημίγυμνη οδαλίσκη που ποστάρουν τα παιδιά, με τιμά διπλά. :good:
--- End quote ---
Εμένα παλι θα μ ανησυχουσε :P
Οδαλισκη δε τη λες παντως εκτος και αν πιστευεις οτι ειναι παρθενα ακομα :llol:
Παντως οσον αφορα το κειμενο σου, μακαρι να εξελιχτουν ετσι τα πραγματα.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version