!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
lathreos:
--- Quote from: XrhstosZ on May 04, 2011, 12:57:22 PM ---
--- Quote from: lathreos on May 04, 2011, 11:14:49 AM ---
--- Quote from: XrhstosZ on May 04, 2011, 02:11:02 AM ---edit : αν σπασεις το κιτ ενημερωσε... ενδιαφερομαι.
--- End quote ---
Καλα ποτε θα σταματήσει το ταξιδι αυτου του άμοιρου m45 απο χερια σε χερια;; Τον βαζετε 4-5 μηνες και μετα τον βγάζετε και τον πουλάτε :getout:
--- End quote ---
Ειναι γλυκς τα αλογα :)
--- End quote ---
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο :nod:
RomanoS:
Εθεαθη χθες στο Kολωνακι σε νυχτερινη μου βολτα! Ειχα να κατεβω Αθηνα ποσο καιρο και με το που το κατεφτασα ειδα τουτο το αξιοθεατο! :P
Manolis:
--- Quote from: RomanoS on May 04, 2011, 09:23:21 PM ---Εθεαθη χθες στο Kολωνακι σε νυχτερινη μου βολτα! Ειχα να κατεβω Αθηνα ποσο καιρο και με το που το κατεφτασα ειδα τουτο το
αξιοθέατρο! :P
--- End quote ---
Ισχύει..
nmwisima:
--- Quote from: Manolis on May 04, 2011, 09:54:07 PM ---
--- Quote from: RomanoS on May 04, 2011, 09:23:21 PM ---Εθεαθη χθες στο Kολωνακι σε νυχτερινη μου βολτα! Ειχα να κατεβω Αθηνα ποσο καιρο και με το που το κατεφτασα ειδα τουτο το
αξιοθέατρο! :P
--- End quote ---
Ισχύει..
--- End quote ---
Μιλάνε όλοι, μιλάνε κι οι Μανώλοι τώρα... :tease:
jSkyline:
Δεν ειναι και σε ανηφορα να κυλισει λιγο το "φορτηγο" μπροστα να γλιτωσει το αμαξι απο δαυτον...Παντως δεν ειναι και σπανιο να το συναντησεις στο Κολωνακι, κλασσικα παντα καπου εκει ειναι πεταμενο!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version