!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
racing nick:
χρονια πολλα γεροξουρα . με υγεια και χαρα :hello:
saldale:
Χρόνια πολλά και καλά ΝΕΑΡΕ μου. :happybday:
Ξάδελφος:
Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες,σας ευχαριστω που με θυμηθηκατε...
Οταν κλεινεις τα 34(και οχι τα 60 που λεει ο πατατεμπορος απ την Κατω Αχαια-Αχιλλεας) οι ευχες απο φιλους ειναι πολυτιμες!
Αει στο καλο με συγκινησατε μπαγασιδες...
Synteknos:
Δυστυχώς. σήμερα το πρωί έφυγε από κοντά μας ο Θανάσης Βέγγος. Παραθέτω το κείμενο που έγραψα στο teriosclub.gr την ώρα που το έμαθα, γιατί τα συναισθήματα της στιγμής ήταν αυτά που με έκαναν να γράψω αυτά τα λόγια για αυτόν τον μεγάλο καλλιτέχνη και αυτό μόνο του πρέπει. Τα καθαρά λόγια και οι σκέψεις της ψυχής μας.
"Μακάρι να είναι μαλακό το χώμα που θα τον σκεπάσει. Αισθάνομαι σαν να έχασα τον παππού μου. Μα το συναίσθημα είναι γλυκό, όχι πικρό. Πώς θα μπορούσε άλλωστε; Δεν ταιριάζουν δάκρυα για έναν τέτοιον άνθρωπο, για μιά τέτοια ψυχή. Μόνο μεγάλος σεβασμός και αγάπη. Και χαμόγελα... Θα ζήσει στις καρδιές όλων μας για πάντα.
Έχει ξαναειπωθεί αλλά αξίζει για ακόμη μια φορά να το πώ. Φτωχαίνουμε μ' όσο πάει..."
Στέλιο, έφυγε ρε γαμώτο...
saldale:
Η απώλεια τέτοιων ΑΝΘΡΩΠΩΝ και ΕΛΛΗΝΩΝ είναι που κάνει την Ελλάδα φτωχότερη κάθε φορά. Και δυστυχώς για όλους μας, τα κενά που αφήνουν πίσω τους δεν αναπληρώνονται από τις επόμενες γενιές…
Στο καλό Καλέ μου Άνθρωπε… :(
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version