!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#11]

<< < (62/298) > >>

xenos:

--- Quote from: Nitroking on April 29, 2011, 11:03:12 AM ----Ισως πιο αποτομη σε χαμηλης προσφυσης ασαφλτο..

--- End quote ---

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TCBGPpPf9vk[/youtube]

:llol:

SchumiMx5:

--- Quote from: Ξάδελφος on April 29, 2011, 11:01:39 AM ---Ξερουμε τη διευθυνση του συνεργειου του Λευκαδίτη στο Περιστερι?
Ευχαριστώ

--- End quote ---
Μωραγιαννη 42.Επίσης κάποα GPS την έχουν σα Μωρογιαννη.

spoumi:

--- Quote from: Basilmx5 on April 29, 2011, 01:07:43 PM ---
--- Quote from: wkn on April 29, 2011, 10:03:45 AM ---Δεν φταίει ο Απρίλης. Η γενικότερη οικονομική κατάσταση φταίει και τα περιστατικά αυτά θα γίνονται και πιο συχνά. Μου είχαν σκίσει την κουκούλα πέρσι στο NC μου στο Γκύζη για να μου το σηκώσουν όλο. Με αποζημίωσε η Εθνική στα πλαίσια της μερικής κλοπής. Τώρα έχω hard top και σκέφτομαι να το βγάλω αλλά έχω μετακομίσει ήδη στην επαρχία που δεν υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα. Στην Αθήνα έχουν αρχίσει ήδη να σκίζουν κουκούλες για πλάκα αλλά και διότι το ΜΧ5 θεωρείται πλέον αυτοκίνητο "εχόντων".

--- End quote ---
Αυτο ακριβως ειναι που λεει ο φιλος... δεν εχει σημασια το ποσο κοστιζει κατι, αλλα το οτιδηποτε διαφορετικο/ωραιο τραβαει την προσοχη λογω τωρινης οικονομικης καταστασης... κ θα χειροτερεψει.

--- End quote ---

Γι'αυτό να βάλουμε όλοι hardtops? :P

YΓ:Ένα καλογυαλισμένο κυπαρισσί nbfl που μου ψιλοκόλλαγε στις στροφές της Βαρυμπόπης μέχρι να στρίψει για πλατεία Βαρυμπόπης είναι κάποιος από δω μέσα?

Konstantinos:

--- Quote from: GENERAL on April 29, 2011, 04:48:15 PM ---Δεν μας τα μοιραζεις δυο-δυο Αντωνη να παρουμε ολοι?

--- End quote ---

Kαι στα 130 κομμάτια να κόψει το καθένα από τα 4 λάστιχα δεν θα φτάσουν για όλα τα μέλη του mymx5 :tease: Koυφάλα, μέσα σ' όλα μου είσαι! Σου χω και εγώ ίδια διάσταση για κάψιμο. Πέρνα να πάρεις και τα δικά μου!

XrhstosZ:
κ εγω θελω :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version