!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#11]

<< < (59/298) > >>

RomanoS:
Με ενα πολυ γρηγορο search βρηκα πανω πανω αυτο... Για κατι τετοιο σου μιλαω που ειναι Plug'n'play με αυτοκολλητο της 3m! Εγω εχω βαλει ξυλινη επενδυση στο δικο μου γυρω απ το λεβιε κλπ (για να δενει με το υπολοιπο) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος οσων αφορα την εφαρμογη και την εμφανιση! Αν ψαξεις κι αλλο μπορεις να βρεις και πιο φθηνα!

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/MIATA-MX-5-CHROME-ALUMINUM-WOOD-CARBON-DASH-TRIM-KIT-_W0QQcmdZViewItemQQfitsZModelQ3aMiataQQhashZitem23104cc621QQitemZ150597322273QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories#ht_4856wt_1283

Btw, οπως θα καταλαβεις αυτο το κιτ δεν ειναι μονο για γυρω απ τον λεβιε. Περιλαμβανει ολα τα κομματια εσωτερικου σε νικελ, γι αυτο και η τιμη του ειναι τετοια!  ;)

petermx5g7:
ναι τα εχω δει αυτα εδω κ πολυ καιρο κ νομιζα οτι 100$ θέλει μόνο για γυρω απο το cd player γι' αυτό δεν το παρειγγειλα δεν ηξερα οτι μπορεί να το χρεισιμοποιήσεις κ αλλού!! thanks για την πληροφορία  :urtm:

RomanoS:
Συγκεκριμενα στα 105$ +35$ εξοδα αποστολης, συμπεριλαμβανονται 19 κομματια νικελ, τα οποια φαινονται σ' αυτην την photo!  ;)

petermx5g7:
και αυτα είναι αυτοκόλλητα ή κομματια τα οποία μπαίνουν στην θέση των άλλων??

cymru:
Να κάνω μια ερωτησουλα ;;;
Μετά απο το ταξίδι Θεσσαλονίκη - Χαλκίδα που έκανα προχθές άναψε το λαμπάκι της βενζίνης λίγο πριν μπω στη Χαλκίαδα (4-5 χλμ με λαμπακι έκανα).

Παρκάρω και σήμερα πάω στο βενζινάδικο να φουλάρω (1 χλμ απο το σπιτι)..... τι παρατηρώ λοιπόν;; Πήρε 39,5 λίτρα :o :o και ρωταω τωρα εγώ: 40 λίτρα ρεζερβουαρ δεν έχουμε;; Μόλις αναψε το λαμπακι οπότε δεν είχα καμια 4 λίτρα ακόμα μέσα;;; Πως πήρε 39.5 λίτρα;;;;;; Μήπως το συγκεκριμένο βενζιναδικο κλέβει λίγο :????: :????:

Please help παιδια γιατι δεν ξερω αν με κλεβουνε εκει η οχι (βαζω παντα απο το ιδιο πρατηριο) και δεν ξερω τι να κανω!!!

ΕΥχαριστω προκαταβολικα....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version