!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#11]

<< < (6/298) > >>

emilmx:
συγνώμη τώρα αλλά

με των Ξαδερφο έχουμε βρεθεί σε αντιπαράθεση αρκετές φορές
πολλά απο αυτά που γραφεί με εκνευρίζουν που τα αναλύει τόσο πολύ και πολλές φορές τραγικά

αλλά πάντα μα πάντα σε αντίθεση με εμένα κρατάει ενα επίπεδο (και οχι δάπεδο)
δεν προσβάλει κανένα και είναι πάντα ευγενικός !!!

γενικά έχετε ψιλοχασει το νόημα εδώ μέσα οι περισσότεροι

το έχω ξανά γράψει και παλιότερα και μερικοί παίσατε να με φάτε εμένα και το Μανολη

δεν είπα να γίνει σαν το τρακμιατα αλλά το έχετε γαμήσει με τα off topic

ψαχνω να βρω μια πληροφορία περσινή και γαμιέται ο Διας

γιαυτό το λόγω εδώ και πολύ καιρώ εγω δεν γράφω και πολλές φορές δεν διαβάζω αυτά που γράφετε

μονό ορισμένα θέματα που με αφορούν άμεσα και τέλος

καλώς ο χαβαλές Αχιλλέα και Σαμπα αλλά οχι παντού !!

philosopher:
Κακά τα ψέμματα, το δυνατό κομμάτι του φόρουμ είναι το παρείστικο κλιμα που επικρατεί.
Δε γίνεται πρακτικά πολύ "σκληρό" moderation και παρείστικο κλίμα, είναι δυο έννοιες ασύνδετες.

Και εγώ προσωπικά έχω διαφωνήσει με το mod group και έχω φροντίσει να εκφράσω τις διαφωνίες μου αυτές στους ίδιους μέσω πμ. Δε καταλαβαίνω το σκεπτικό σου Ξάδερφε (το ότι το κάνεις ανοιχτά και δημόσια), παρόλο που γενικώς μπορώ να συμφωνήσω απόλυτα με τον Εμίλιο, ότι η στάση σου στο φόρουμ είναι υπεράνω κριτικής. Παρόλα αυτά σίγουρα κάποιο λόγο θα έχεις.

Επίσης μη ξεχνάμε ποτέ ότι όλοι είμαστε άνθρωποι και κάνουμε λάθη.

VasmaV:
παίδες τα φορα ειναι για να περνάμε καλά, υπάρχουν σημαντικότερα θέματα για να φαγωθούμε και να ξεκατινιαστούμε μεταξύ μας και μιας και έχετε βγει και γνωρίζεστε, τι καλύτερο από το να τα πείτε face to face και να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις που δημιουργεί ο γραπτός λόγος

--- Quote from: Manolis on April 13, 2011, 12:36:33 AM ---
--- Quote from: nmwisima on April 13, 2011, 12:25:15 AM ---
--- Quote from: leonidas11b on April 13, 2011, 12:18:42 AM ---Υ.Γ. Μητσο δεν ειναι φανερος ο λογος που μπορει να θελει να πετυχει κατι ο Γιωργος, αν θελεις εξηγησε μας.

--- End quote ---

Aκριβώς!
Ο λόγος που μπορεί να έγραψε το ποστ ο Γιώργος είναι κατανοητός (αν και κατά τη γνώμη μου ασήμαντος),
αλλά τα υπονοούμενά σου Δημήτρη ότι κάποιο δόλιο λόγο έχει που το κάνει, δεν είναι κατανοητά.

Εξηγησέ μας για να πέσουν οι μάσκες όπως λες. :nod:

Α.

--- End quote ---

Πέραν πάσης αμφιβολίας είσαι η μεγαλύτερη κατίνα που γέννησε ποτέ το ελληνικό ιντερνετ  :moutza:

--- End quote ---
+1000000000000000000000000000

ΥΓ
Το παραπάνω το εγραψα απλά για να μη μου φάνε οι αχρηστοι οι μοντ το +10000000 :P

nmwisima:
Tώρα, ρε Αιμίλιε, εγώ που κολάω στην όλη ιστορία? :nono: :nono:

υ.γ. Βασίλη μου, τους "αχρηστους" όπως του λες, εσύ τους διάλεξες, προφανώς κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν :girlie:

Spyrosmx:
Kαλημερες ! Σας ευχαριστω για το καλωσορισμα ! Αφου ξερεις ρε Εmil ακομα ψαχνω κομπουτερατσι  :guns:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version