!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
XrhstosZ:
σαν ταξι ειναι... :)
SchumiMx5:
--- Quote from: Kostas2B on April 24, 2011, 09:08:56 PM ---Εδω και καιρο σε ενα βενζιναδικο στο Μπουρναζι κοντα στην τροχαια υπαρχει ενα NB κιτρινο,το οποιο πωλειται...Δεν εχω ξαναδει κιτρινο MX-5 και ομολογω οτι ειναι πολυ καλο!!!
--- End quote ---
Είναι του Βουρνά,που έχει ανταλλακτικά μάζντα ακριβώς απένταντι.Και το πουλάει.Πράγματι το Yelllow Mica είναι πολύ ωραίο.
NiTse:
Αυτό το χρώμα πάντως δεν νομίζω να το φέρενει η επίσημη αντιπροσωπεία.
heras:
Λογικα το κιτρινο nb ειναι ξενων προδιαγραφων (αμερικανικων, γερμανικων???)...
Kιτρινα rx8 πουλιουνται κ στο car.gr....ωραιο χρωμα, μονο σε εκδοση cosmo το εφερναν οταν πρωτοβγηκε (231hp, ηλιοροφη κλπ), μετα καταργηθηκε. Θα μου αρεσε αλλα οχι εδω στην Αθηνα :please:
leonidas11b:
--- Quote from: SchumiMx5 on April 25, 2011, 10:32:22 AM ---
--- Quote from: Kostas2B on April 24, 2011, 09:08:56 PM ---Εδω και καιρο σε ενα βενζιναδικο στο Μπουρναζι κοντα στην τροχαια υπαρχει ενα NB κιτρινο,το οποιο πωλειται...Δεν εχω ξαναδει κιτρινο MX-5 και ομολογω οτι ειναι πολυ καλο!!!
--- End quote ---
Είναι του Βουρνά,που έχει ανταλλακτικά μάζντα ακριβώς απένταντι.Και το πουλάει.Πράγματι το Yelllow Mica είναι πολύ ωραίο.
--- End quote ---
Ηταν πραγματικα ωραιο γιατι αμα περασεις τωρα ειναι μεσα στην κουτσουλια και την βρωμα + οτι ειναι με την ρεζερβα κανα 6μηνο!!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version