!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#11]

<< < (4/298) > >>

leonidas11b:
Εχω την εντυπωση οτι ο λογος που ξεχειλισε το ποτηρι για τον Γιωργο ηταν επειδη του εσβησαν την φωτογραφια με το γκομενακι και τη ζαντα της φεραρι.
Επισης εχει κανει κατα καιρους διαφορες παρομοιες ερωτησεις.
Τελος παντων δεν υπαρχει λογος να χαλαμε τις καρδιες μας για πραγματα που σε λιγες ωρες θα ξεχαστουν!

Υ.Γ. Μητσο δεν ειναι φανερος ο λογος που μπορει να θελει να πετυχει κατι ο Γιωργος, αν θελεις εξηγησε μας.

nmwisima:

--- Quote from: leonidas11b on April 13, 2011, 12:18:42 AM ---Υ.Γ. Μητσο δεν ειναι φανερος ο λογος που μπορει να θελει να πετυχει κατι ο Γιωργος, αν θελεις εξηγησε μας.

--- End quote ---

Aκριβώς!
Ο λόγος που μπορεί να έγραψε το ποστ ο Γιώργος είναι κατανοητός (αν και κατά τη γνώμη μου ασήμαντος),
αλλά τα υπονοούμενά σου Δημήτρη ότι κάποιο δόλιο λόγο έχει που το κάνει, δεν είναι κατανοητά.

Εξηγησέ μας για να πέσουν οι μάσκες όπως λες. :nod:

Α.

Manolis:

--- Quote from: nmwisima on April 12, 2011, 11:24:56 PM ---Μια και η κόντρα γίνεται δημόσια

--- End quote ---

Ας μην αναγάγουμε καθε διαφωνία-της οποίας μάλιστα η αφορμή ήταν μία φωτό-σε "κόντρα".
Το ξέρουμε όλοι ότι είσαι μεγάλη κατίνα και πετάς την σκούφια σου για μανούρα  :girlie: αλλά προσπάθησε
να συγκρατηθείς..

--- Quote from: nmwisima on April 12, 2011, 11:24:56 PM ---Επίσης απ όσο ξέρω εγώ, δεν σβήνει αυτός ποστ, τα οποία αναφέρονται στον ίδιο.
Αυτό βέβαια δεν μπορώ να το βεβαιώσω, αλλά έτσι μου έχουν πει.

--- End quote ---

Αυτό με αφορά γιατί εγώ σου το έχω πει.Και είναι πέρα για πέρα αλήθεια γιατί τα συγκεκριμένα ποστ(που κατα 99,99%
είναι δικά σου) τα μεταφέρω ως επι το πλείστον εγώ.Ο Δημήτρης,αν και μπορεί,έχει αποφύγει επιμελώς όλο αυτό τον
καιρό να σβήσει ποστ τα οποία μόνο κολακευτικά δεν είναι για τον ίδιο.Δεν νομίζω ότι ασχολείται κιόλας.Το ότι δεν
μπορείς να βεβαιώσεις κάτι που σου έχω πει παραπάνω από μία φορές(και που σου έχω ζητήσει να μην κάνεις),είναι δικό
σου θέμα  :moutza:

Απο εκεί και έπειτα διαφωνίες υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα στο δημόσιο διάλογο.No harm done.

--- Quote from: nmwisima on April 13, 2011, 12:25:15 AM ---
--- Quote from: leonidas11b on April 13, 2011, 12:18:42 AM ---Υ.Γ. Μητσο δεν ειναι φανερος ο λογος που μπορει να θελει να πετυχει κατι ο Γιωργος, αν θελεις εξηγησε μας.

--- End quote ---

Aκριβώς!
Ο λόγος που μπορεί να έγραψε το ποστ ο Γιώργος είναι κατανοητός (αν και κατά τη γνώμη μου ασήμαντος),
αλλά τα υπονοούμενά σου Δημήτρη ότι κάποιο δόλιο λόγο έχει που το κάνει, δεν είναι κατανοητά.

Εξηγησέ μας για να πέσουν οι μάσκες όπως λες. :nod:

Α.

--- End quote ---

Πέραν πάσης αμφιβολίας είσαι η μεγαλύτερη κατίνα που γέννησε ποτέ το ελληνικό ιντερνετ  :moutza:

nmwisima:
Στρέφεις τα φώτα αλλού, μπράβο, καλά κάνεις, χεστήκαμε κι η βάρκα γέρνει όμως.

Το ιντερνετ μου πέφτει σήμερα πιο συχνά απ ότι πέφτει εσένα το λιλάκι σου (άρα συνέχεια) οπότε βαριέμαι να ασχοληθώ μαζί σου.

Με τη μάσκα του Γιώργου όμως, δεν βαριέμαι, οπότε εξακολουθώ να θέλω να μου εξηγήσει ο  Σάμπας.

Ποιος έιναι ο Μπάτμαν αυτού του φόρουμ; Και ποιος είναι ο Ρόμπιν του... >:-

Manolis:

--- Quote from: nmwisima on April 13, 2011, 01:36:19 AM ---Στρέφεις τα φώτα αλλού, μπράβο, καλά κάνεις, χεστήκαμε κι η βάρκα γέρνει όμως.

--- End quote ---

Τι π@πάρας...Πουλιά (κυριολεκτικά) στον αέρα πιάνεις.....τι κρίμα που με κατάλαβες και με ξεμπρόστιασες  :girlie:
Ναι το ομολογώ λοιπόν.....εγώ έβαλα τον Γιώργο και τον Δημήτρη να αρπαχτούν γιατί είχε πέσει η ακροαματικότητά μας..

--- Quote from: nmwisima on April 13, 2011, 01:36:19 AM ---οπότε βαριέμαι να ασχοληθώ μαζί σου.

--- End quote ---

Έλα που βαριέσαι  :tease:

--- Quote from: nmwisima on April 13, 2011, 01:36:19 AM ---Με τη μάσκα του Γιώργου όμως, δεν βαριέμαι, οπότε εξακολουθώ να θέλω να μου εξηγήσει ο  Σάμπας.

Ποιος έιναι ο Μπάτμαν αυτού του φόρουμ; Και ποιος είναι ο Ρόμπιν του... >:-

--- End quote ---

Ποιός Μπατμαν και ποιος Ρόμπιν..τι να τους κάνουμε αυτούς,όταν έχουμε ανάμεσά μας μία

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version