!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
gr8:
nc 1800
τεκμήριο 7400 + τεκμήριο διαβίωσης + τεκμήριο αν έχεις ακόμα δόσεις + σήμα + ασφάλεια :hilarious:
το θέμα είναι απλό
ουκ αν λάβεις παρα τη μη έχοντος :P
simkoz:
--- Quote from: charchon on June 27, 2011, 09:11:54 PM ---
--- Quote from: simkoz on June 27, 2011, 05:27:11 PM ---η έκτακτη εισφορά είναι για την χρήση μέσα στο 11 ή για το 12?
Το τέλος κυκλοφορίας σίγουρα το γλυτώνω εγώ αλλά νομίζω ότι η εισφορά με πιάνει αφού κατέθεσα τις πινακίδες την περασμένη Παρασκευή.
--- End quote ---
h εκτακτη εισφορα παει στην Ιδιοκτησια και οχι στη χρηση, επομενως και πινακιδες να καταθεσεις, εφοσον ειναι στο ονομα σου πληρωνεις....για μαλακες τους εχεις?? θα μας τα παρουν οπως και να εχει!!!
--- End quote ---
OK, τότε ίσως το γλυτώσω αφού δεν είμαι πια κάτοικος Ελλάδας αλλά με αυτούς που έχουμε μπλέξει....
Τέσπα θα δούμε όταν έρθει η ώρα.
Liakos:
Θα σου στειλουμε το λογαριασμο με courier ρε, μην αγχωνεσαι... :girlie:
leonidas11b:
--- Quote from: lefinio on June 27, 2011, 10:28:39 PM ---
--- Quote from: gianic on June 26, 2011, 04:03:55 AM ---Ποσο μπορεις να βρεις μια Garrett gt2560r μαζι με τους ανταπτορες;
--- End quote ---
απο 100 μεχρι 150 ευρω και να ειναι τελεια!!!!!!!!!!
--- End quote ---
Εαν μπορεις να βρεις...θα ηθελα μια.
Nitroking:
Ετσι που τα χουν κανει πραγματικα ενα 16αρι miata ειναι οτι καλυτερο μπορει να παρει κανεις.. Φτηνη αγορα, χαμηλα τελη και ασφαλεια και υπερβελτιωσιμο (300 για πλακα) και ουτε κυβικα και τελη κυκλοφοριας ουτε βενζινες οταν πας ξετουρμπιστος, ειναι το καλυτερο deal!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version