!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
nmwisima:
--- Quote from: simkoz on April 19, 2011, 05:02:19 PM ---Βασίλη η λάσπη δεν μου αρέσει.
--- End quote ---
Σε συγκεκριμένα άτομα από εδώ μέσα πάντως είναι αγαπημένο τους χόμπι. :nod:
υ.γ. Μανώλη, βαριέμαι και να σε βρίσω. :finger:
XrhstosZ:
Αχιλεα το παιδι που του εδωσες την αναρτηση μου ειπε οτι σε συμπαθησε , εμεινα εκπληκτος!! :finger:
Liakos:
--- Quote from: jSkyline on April 19, 2011, 10:27:34 PM ---Α. παρατηρω οτι εχεις ορεξη ??? Μηπως θα σε ενδιεφερε να σε στειλουμε καποιες μερες διακοπες να κανεις κανενα ΒΑΝ-ιο ???
--- End quote ---
Στην Αιδηψο στειλε τον τον παλιογερο! :P :P
nmwisima:
--- Quote from: jSkyline on April 19, 2011, 10:27:34 PM ---Α. παρατηρω οτι εχεις ορεξη ??? Μηπως θα σε ενδιεφερε να σε στειλουμε καποιες μερες διακοπες να κανεις κανενα ΒΑΝ-ιο ???
--- End quote ---
Τι είναι αυτό, απειλή??
Και πως περιμένεις να αντιδράσω? Να σου πω "όχι σε παρακαλώ, μη"?
Ή να σου πω "Κάντε ό,τι θέλετε και κόψτε το λαιμό σας"?
Αν νομίζεις ότι θα σου λύσει τα προβλήματα κάνε με μπαν. :good:
Α.
nmwisima:
--- Quote from: dimag4 on April 19, 2011, 11:15:42 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on April 19, 2011, 10:54:33 PM ---Το φτωχοτερο απο οτι πρεπει μειγμα δεν επιρρεαζει την αξιοπιστια του κυλινδρου ?
Οταν "στεγνωσει" ο κυλινδρος δεν υπαρχουν επιπτωσεις ?
Αν ενα μπεκ δεν ψεκαζει ή ψεκαζει ελαχιστα μεχρι να λιωσει το εμβολο ειναι πιθανον.
--- End quote ---
εδω δεν μιλαμε για ενα μπεκ, αλλα για 4 μεσα στη μπιχλα
εγω παντως δεν μπορω να το εξηγησω, το γεγονος ειναι οτι μεχρι πριν μπω συνεργειο σημερα εβλεπα το δεικτη στα ζορια να ανεβαινει κ μετα το συνεργειο μενει στη μεση... μονο στα μπεκ μπορω να αποδωσω τη μειωση θερμοκρασιων
--- End quote ---
Ρε παιδιά, έχει ενδιαφέρον η κουβέντα.
Ανοίξτε ένα τόπικ και κάντε τη, στο Μπλα-Μπλα θα χαθεί.
Α.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version