!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#11]

<< < (276/298) > >>

nmwisima:

--- Quote from: Ξάδελφος on June 23, 2011, 06:15:00 PM ---Αντι να κατσεις εκει να κανει οτι κανει και μετα να γραφεις εδω παραπονα ,γιατι πολυ απλα δεν πηγες καπου αλλου? Λεφτα εδωσες και οπως ειπες ηθελες απλα μια ευθυγραμμιση.
--- End quote ---

Έκανα απλά μια ευθυγράμμιση και στη συνέχεια έκανα μια κριτική. Όχι παράπονα. Σχολιασμός λέγεται το τόπικ.

Επέλεξα να πάω και επέλεξα να κάτσω, δουλειά έκανε ο άνθρωπος και τον πλήρωσα. Επειτα, απλά ενημερώνω για την εμπειρία μου.

Δεν καταλαβαίνω την ανούσια και κυρίως κατόπιν εορτής παραίνεσή σου.

Α.

Ξάδελφος:

--- Quote from: nmwisima on June 23, 2011, 09:28:28 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on June 23, 2011, 06:15:00 PM ---Αντι να κατσεις εκει να κανει οτι κανει και μετα να γραφεις εδω παραπονα ,γιατι πολυ απλα δεν πηγες καπου αλλου? Λεφτα εδωσες και οπως ειπες ηθελες απλα μια ευθυγραμμιση.
--- End quote ---

Έκανα απλά μια ευθυγράμμιση και στη συνέχεια έκανα μια κριτική. Όχι παράπονα. Σχολιασμός λέγεται το τόπικ.

Επέλεξα να πάω και επέλεξα να κάτσω, δουλειά έκανε ο άνθρωπος και τον πλήρωσα. Επειτα, απλά ενημερώνω για την εμπειρία μου.

Α.

--- End quote ---

Δε μας χε ρε Αχιλλεα...

Απ τη μια ψυριζεις την καθε κουβεντα να βγαλεις παρεξηγηση και απ την αλλη συμπεριφερεσαι σαν τον τρελο του χωριου. Αποφασισε πως θες να σ αντιμετωπιζω,σα γεροντοκορη ή σαν κανονικο ανθρωπο.

nmwisima:

--- Quote from: Ξάδελφος on June 23, 2011, 10:34:29 PM ---
--- Quote from: nmwisima on June 23, 2011, 09:28:28 PM ---
--- End quote ---

Α.

--- End quote ---

Δε μας χε ρε Αχιλλεα...

Απ τη μια ψυριζεις την καθε κουβεντα να βγαλεις παρεξηγηση και απ την αλλη συμπεριφερεσαι σαν τον τρελο του χωριου. Αποφασισε πως θες να σ αντιμετωπιζω,σα γεροντοκορη ή σαν κανονικο ανθρωπο.

--- End quote ---

Θα μπορούσα στο προηγούμενο ποστ, αντί να σου δικαιολογήσω γιατί πήγα, έκατσα και πλήρωσα, και τέλος πάντων, έκανα ότι ήθελα στο δικό μου αυτοκίνητο,
να σου απαντήσω ακριβώς το δικό σου ποστ

"Δε μας χε ρε Γιώργο...

Απ τη μια ψυριζεις την καθε κουβεντα να βγαλεις παρεξηγηση και απ την αλλη συμπεριφερεσαι σαν τον τρελο του χωριου."

Επειδή εγώ σε ξέρω χρόνια και δεν περνάνε αυτά, τράβα γίνε εριστικός σε κανά νιούμπι. :btp:

Ξάδελφος:
Η τελευταια φραση σου ειδικα σου ,σουυ πηγαινει γαντι.Σκεψου το την επομενη φορα που θα γινεις εριστικος με καποιον.
Τεσπα κανε οτι θες κακως ασχοληθηκα.  :btp:

racing nick:

--- Quote from: heras on June 23, 2011, 08:23:11 PM ---Yaris 1.6 δεν υφισταται...1.0, 1.3 κ 1.5 t-sport  ;)

--- End quote ---
σωστος, 1.5 tsport ειναι

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version