!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
saldale:
--- Quote from: Basilmx5 on June 17, 2011, 06:53:24 PM ---Βαριεμαι... παμε για κανα σουβλακι?
--- End quote ---
--- Quote from: Basilmx5 on June 17, 2011, 07:02:23 PM ---Γ4μησ3τα εχω καιρο να φαω κ θελω να τα τσακισω... αλλα κ βαριεμαι :)
--- End quote ---
Εγώ πάντως βλέπω τρομερή αλληλεγγύη μεταξύ των μελών!
Και τον απο πάνω βοηθάμε και τον Χάρη να πουλήσει τις μπούκες :exaclty:
Trelos7:
Από ερυθραία, μόνο πανερυθραικός, εκεί πρέπει να κανονίσουμε συνάντηση!
jSkyline:
--- Quote from: VasmaV on June 20, 2011, 01:16:46 PM ---οι γιατροί το λένε σχιζοφρένεια αυτο, να το κοιτάξεις γιάννη μου :P :P
--- End quote ---
Οχι ρε, δεν θελω να το κανω, απανταω απλα στα παιδια γιατι βλεπω οτι παιζει πολυ αυτη η ερωτηση, παντως η αληθεια ειναι οτι εγω θα ειχα και δυνατοτητα self moderating !!!
--- Quote from: nmwisima on June 20, 2011, 01:17:34 PM ---Γιάννη, δεν νομίζω πάντως ότι ήταν αυτός ο σκοπός του Μάνου.
Γιατί να πάει ο νους σου στο κακό;
Εύλογη ήταν η απορία του, δεν νομίζω ότι ήταν παρατήρηση. ;)
Προσωπικά μάλιστα, ήρθα σε δύσκολη θέση, γιατί έχω βάλει χαμηλότερες τιμές για το φόρουμ από τις οποίες
αναρωτιώμουν αν είναι πρέπον να επωφεληθεί ένα μέλος το οποίο κανονικά δεν έχει δικαίωμα χρήσης, έστω και προσωρινά.
Ευτυχώς, ο ίδιος ο Γαβριήλ, αφού έκανε όλη τη φασαρία, εξαφανίστηκε και μας έβγαλε από τη δυσκολη θέση.
Α.
--- End quote ---
Απορια ειναι οταν μια ερωτηση εχει νοημα Α. Οταν το ιδιο μελος που διατηρει τον 2πλο λογαριασμο λεει πως το ξερουν οι mod, οταν ποσταρει δημοσια, ισως και προκλητικα θα ελεγα, μπροστα στα ματια μας, ειναι καλυτερο να το διαχειριστουμε εμεις χωρις υποδειξεις, επισης υπαρχει και η δυνατοτητα του αναφερομενου ποστ, εσυ ειχες γινει expert στη χρηση του, θα μπορουσες να το προτεινεις και σε αλλους αν θες!!! :good:
Αυτο για τις τιμες που αναφερεις δεν το καταλαβαινω, μπορεις να πουλησεις ενα αντικειμενο που εχεις στην κατοχη σου σε οποια τιμη θες , απο εκει και περα τα βρισκεις με τον ενδιαφερομενο Οι συναλλαγες μεταξυ ιδιωτων δεν μας αφορουν, το εμποριο και η κερδοσκοπια ειναι κατι αρνητικο για το φορουμ.
jSkyline:
--- Quote from: Trelos7 on June 20, 2011, 01:31:08 PM ---Από ερυθραία, μόνο πανερυθραικός, εκεί πρέπει να κανονίσουμε συνάντηση!
--- End quote ---
Ειναι πολυ καλα, αλλα ειναι λιγο βρωμερο το μαγαζι του ρε γμτ.
Basilmx5:
--- Quote from: dimsabas on June 20, 2011, 01:41:55 PM ---Ο Λάρδης πραγματοποιεί τις δοκιμές; :llol:
--- End quote ---
Eλα, φερτο εδω και αυτο... :P :llol:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version