!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#11]

<< < (258/298) > >>

george1.8:
Μένω τρία στενά πιο πάνω και πέρναγα και το είδα...
Ήμουν και με τα πόδια και το χάζεψα με την ησυχία μου... :tease:

jSkyline:

--- Quote from: xenos on June 20, 2011, 12:25:28 PM ---Kάποιος μοντ τα πήρε όλα παραμάζωμα. οκ παιδιά λέμε και τπτ οφφτόπικ, αλλά το παρακάνατε...  :P

--- End quote ---
Εγω απο την αλλη θα ελεγα οτι το παρακανουμε με τα οφφτοπικ εκει που δεν πρεπει, μια χαρα ειναι το Μπλα, μπλα για τετοιου ειδους συζητησεις. Αμα κοιταξεις λιγες σελιδες πισω μας εκαναν και παρατηρηση για χαλαρο moderating!

saldale:

--- Quote from: jSkyline on June 20, 2011, 12:55:58 PM ---
--- Quote from: xenos on June 20, 2011, 12:25:28 PM ---Kάποιος μοντ τα πήρε όλα παραμάζωμα. οκ παιδιά λέμε και τπτ οφφτόπικ, αλλά το παρακάνατε...  :P

--- End quote ---
Εγω απο την αλλη θα ελεγα οτι το παρακανουμε με τα οφφτοπικ εκει που δεν πρεπει, μια χαρα ειναι το Μπλα, μπλα για τετοιου ειδους συζητησεις. Αμα κοιταξεις λιγες σελιδες πισω μας εκαναν και παρατηρηση για χαλαρο moderating!

--- End quote ---

Μα δεν ήταν οff-topic. Μιλάγαμε για τον τρόπο πληρωμής (σε καλαμάκια) που έχει θέσει ο Χάρης στην αγγελία του :P

xenos:

--- End quote ---

--- End quote ---

Eγώ το λέω γιατί έμεινε η αγγελία ορφανή χωρίς να φαίνεται ότι κάποιος ενδιαφέρθηκε. Δεν έχω πρόβλημα. Επίσης θέλω να ρωτήσω αν είναι νόμιμο και ηθικό να έχει κάποιος 2ο account!  :P

jSkyline:

--- Quote from: xenos on June 20, 2011, 01:05:42 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Eγώ το λέω γιατί έμεινε η αγγελία ορφανή χωρίς να φαίνεται ότι κάποιος ενδιαφέρθηκε. Δεν έχω πρόβλημα. Επίσης θέλω να ρωτήσω αν είναι νόμιμο και ηθικό να έχει κάποιος 2ο account!  :P

--- End quote ---
Ναι βρε ειναι ηθικο, σιγα την ανηθικη πραξη, εδω αλλοι προσπαθουν να βγαλουν λεφτα απο το φορουμ και μας την λενε κιολας, φτιαξε και εσυ 2ο λογαριασμο μπορεις, ενα νεο mail χρειαζεσαι μονο !!! Εμας μας συμφερει κιολας, θα φαινεται οτι εχουμε και πολλα μελη, ανεβαζει την αξια του φορουμ!!! Μπορεις επισης να απαντας και στον εαυτο σου!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version