!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#11]

<< < (256/298) > >>

Konstantinos:
Χμ...νομίζω ότι ο Kotsobolos το έψηνε! Αν πήγες τελικά Κωστή δώσε feedback  :yeah:

george1.8:

--- Quote from: petermx5g7 on June 18, 2011, 07:21:58 PM ---
--- Quote from: spoumi on June 18, 2011, 04:57:40 PM ---
--- Quote from: petermx5g7 on June 18, 2011, 04:14:34 PM ---Κοκκινο NC με μαύρες ζάντες στον παράδρομο της εθνικής στο ύψος της Βαρυμπόμπης από την BP προς Αγ. Στέφανο, spoumi εσύ ήσουν???

--- End quote ---
yes it is... το πατήσαμε λίγο στην γλιστροστροφούλα? :P
μόλις γύρισα πάλι από τον ίδιο δρόμο και αυτή τη στροφούλα την τιμάω κάθε φορά :)

--- End quote ---
Ε ναι αυτή την στροφή και γω την τιμάω πάντα!! Μα είναι σαν να σου λέει με το πλάι, με το πλάι  :P :P

--- End quote ---

Νομίζω πως δεν είστε οι μόνοι... ;D ;D ;D ;D ;D  ;)

xenos:

--- Quote from: GENERAL on June 19, 2011, 04:31:08 PM ---Απαραδεκτος. Ειναι ενα καταπληκτικο μαγαζι με καλαμακια στην Παλια Πεντελη. Εαν ειναι βρισκομαστε καπου και παμε να σε ....διδαξω!!! Εαν τις θες τις αλλες τοτε...δικες σου!!! Ναι?

--- End quote ---

Μέσα...  :oops:

leonidas11b:

--- Quote from: xenos on June 20, 2011, 11:09:15 AM ---
--- Quote from: GENERAL on June 19, 2011, 04:31:08 PM ---Απαραδεκτος. Ειναι ενα καταπληκτικο μαγαζι με καλαμακια στην Παλια Πεντελη. Εαν ειναι βρισκομαστε καπου και παμε να σε ....διδαξω!!! Εαν τις θες τις αλλες τοτε...δικες σου!!! Ναι?

--- End quote ---

--- End quote ---

Κι εγω μεσα για τα καλαμακια...

saldale:

--- Quote from: leonidas11b on June 20, 2011, 11:15:00 AM ---
--- Quote from: xenos on June 20, 2011, 11:09:15 AM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Κι εγω μεσα για τα καλαμακια...

--- End quote ---

Και γώ....
Μαζεύτηκε ολη η Ηλιούπολη..... :llol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version