!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
Ξάδελφος:
--- Quote from: iliasfyntanidis on June 15, 2011, 04:46:56 PM ---H λύση στο κυνηγητό των σκύλων είναι μία,δοκιμασμένη καθότι ιδιοκτήτης σκύλων 20 χρόνια κοντά......Σταματάς,αυτά σκαλώνουν γιατί δεν το περιμένουν,βάζεις το χέρι στην τσέπη,κάνεις ότι βγάζεις κάτι το οποίο το πετάς και μετά την κάνεις.....
--- End quote ---
"H μάνα του φευγάτου δεν εκλαψε ποτε ! " :llol: :llol: :llol:
saldale:
--- Quote from: Ξάδελφος on June 15, 2011, 04:56:42 PM ---
--- Quote from: iliasfyntanidis on June 15, 2011, 04:46:56 PM ---H λύση στο κυνηγητό των σκύλων είναι μία,δοκιμασμένη καθότι ιδιοκτήτης σκύλων 20 χρόνια κοντά......Σταματάς,αυτά σκαλώνουν γιατί δεν το περιμένουν,βάζεις το χέρι στην τσέπη,κάνεις ότι βγάζεις κάτι το οποίο το πετάς και μετά την κάνεις.....
--- End quote ---
"H μάνα του φευγάτου δεν εκλαψε ποτε ! " :llol: :llol: :llol:
--- End quote ---
Έχω κατέβει κατηφόρα χωματόδρομο με Mercier 10τάχυτο τόσο γρήγορα, που πήγα μετά τις ζάντες για ακτινολόγηση :llol: :llol: :llol:
Λυκόσκυλο - Saldale: 0 - 1 :yeah:
iliasfyntanidis:
--- Quote from: saldale on June 15, 2011, 05:02:29 PM ---Έχω κατέβει κατηφόρα χωματόδρομο με Mercier 10τάχυτο τόσο γρήγορα, που πήγα μετά τις ζάντες για ακτινολόγηση :llol: :llol: :llol:
Λυκόσκυλο - Saldale: 0 - 1 :yeah:
--- End quote ---
Ήταν ντοπέ :P
heras:
Η αλλη λυση ειναι του δινεις ενα καλο low kick στην κεφαλα του κ τον αφηνεις ξερο... :finger:
Μου χει τυχει ενω πεταγα σκουπιδια ηρθε απο πισω κοπρος κ με δαγκωσε στη γαμπα...με το που ενιωσα τα δοντια του εφαγε τετοια κλωτσια οπως γυρισα που παραπαταγε για πολλα μετρα...με τη γνωστη κραυγη καϊιιιιιιιι καϊιιιιιιιιι :llol: :llol:
Εγω βεβαια πηγα στο νοσοκομειο μετα γιατι ηταν αδεσποτο κ δεν ηξερα τι κουβαλαγε
saldale:
:llol: :llol: :llol: :llol: :llol:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version