!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#11]

<< < (235/298) > >>

Στέλιος - fess:

--- Quote from: lok502 on June 15, 2011, 12:01:35 AM ---Μία ερώτηση για την ακινησία οχήματος επειδή άκουσα διάφορα περίεργα. Αν ένα όχημα έχει τεθεί σε ακινησία και έχουν κατατεθεί οι πινακίδες, πρέπει κάθε χρόνο να δηλώνεται πάλι η ακινησία ειδάλλως αποστέλλονται τέλη κυκλοφορίας;

--- End quote ---
Όχι, δεν χρειάζεται να ξαναδηλωθεί η ακινησία.
Ειδοποίηση συνεχίζει να έρχεται.

VasmaV:

--- Quote from: racing nick on June 15, 2011, 12:54:03 AM ---
--- Quote from: jSkyline on June 14, 2011, 11:57:37 PM ---
--- Quote from: gmars on June 14, 2011, 10:51:13 PM ---
--- Quote from: dimsabas on June 14, 2011, 10:29:39 PM ---Καλά, στον ποδηλάτη δεν έχουν λόγο να επιτεθούν. Ποιος ξέρει ποια γάτα διείσδυσε στην υπόθεση Miata...

--- End quote ---
Μην το λες, ετσι πίστευα και εγώ και η γάμπα μου την πλήρωσε..... :(

--- End quote ---
Ποδηλατικο ΤΙΡ  οταν βλεπετε σκυλια που πανε να σας επιτεθουν απλα σταματηστε και κατεβείτε απο το ποδηλατο.Γενικα μην φοβηθειτε αλλα ετσι και αλλιως δυσκολα θα μυρισουν το φοβο σας μιας και απο την ασκηση οο σωμα εκκρινει αδρεναλινη αλλα και ιδρωτα ;)

--- End quote ---
ποδηλατικο tip. ξεκουμπωνεις το spd και του τραβας μια στη μαπα και χανει την μπαλα . δοκιμασμενο και δεν σε ξαναπλησιαζει με τιποτα αν του εχει μεινει και κανενα δοντι ορθιο

--- End quote ---
Το spd δεν ξέρω ποιο είναι, αλλα είχα κάνει ακριβώς το ίδιο χρησιμοποιώντας την τρόμπα για τα λάστιχα. Κάθε φορά που με βλέπει από τότε, δεν μου δίνει καμία σημασία ;)

jSkyline:

--- Quote from: Basilmx5 on June 15, 2011, 01:45:30 AM ---Ποδηλατικη ερωτηση: ποιος θα ειναι σε ποδηλατο κ δει σκυλια αγριεμενα κ αντι να φυγει με το ποδηλατο... κατεβει κ τα περιμενει...  :llol: με σκοπο τι? να βαρεθουν κ να φυγουν απο μονα τους?  :llol:

--- End quote ---
Ναι καλα... Αν τρεξεις θα σε κυνηγησουν και πιστεψε με καποιες φορες ειναι γρηγορα! Με το ΤΙΡ που εφαμοζω εγω με το που παταω φρενα και κανω την κινηση να κατεβω απλα απομακρυνονται. Δεν εχει χρειαστει να ασκησω βια ουτε και κινδυνευσα ποτε.

jSkyline:
Drift παντου !!!
自転車ドリフト(高画質)

xenos:

--- Quote from: racing nick on June 15, 2011, 12:54:03 AM ---ποδηλατικο tip. ξεκουμπωνεις το spd και του τραβας μια στη μαπα και χανει την μπαλα . δοκιμασμενο και δεν σε ξαναπλησιαζει με τιποτα αν του εχει μεινει και κανενα δοντι ορθιο

--- End quote ---

Να σου φέρω το ροτβάιλερ ενός φίλου να δούμε αν θα απομείνει τπτ από σένα?  :P (είσαι και τσίχλας!)
Ο σκύλος κυνηγάει, αν σταματήσεις κατά 99% θα σταματήσει και θα σε κοιτάζει σαν χαζός, άντε και να γαβγίσει.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version