!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
dimsabas:
--- Quote from: nmwisima on June 10, 2011, 09:40:08 AM ---
--- Quote from: mx5mk1 on June 10, 2011, 09:37:23 AM ---
--- Quote from: gianic on June 09, 2011, 02:37:26 PM ---H ελλαδα στην κωλοτρυπ@. Τυχαιο;
--- End quote ---
μετά από μια μικρή έρευνα, κωλοτρυπ@ πρέπει να πέφτει στην αφρική....... O0
--- End quote ---
Μη του τα λες απότομα και τον τρομαξεις. Δεν ξέρει το παλικάρι από αυτά.
Κρίνει από τη δική του που ξεκινάει από το Βόριο πόλο και φτάνει στο Νότιο... :finger:
--- End quote ---
Βόριο;
simkoz:
--- Quote from: dimsabas on June 10, 2011, 12:12:12 PM ---Θέλει ξεσκέπαστο, θέλει γκάζι, θέλει σαφή αναβάθμιση από το Corsa; Τέλος πάντων, δεν έχω καταλάβει πώς σκέφτεται. Κι όντως, το αμάξι του Αιμίλιου δε συνίσταται για πρώτο πισωκίνητο. Η τιμή πάντως παραμένει άκρως δελεαστική.
--- End quote ---
Που πουλάει ο Αιμίλιος ρε παιδιά?
Είμαι μακριά (την επόμενη βδομάδα business trip Mexico :yeah:), πήζω στο γραφείο, αλλά το φόρουμ το κοιτάω, αυτό πως το έχασα?
dimsabas:
Συνήθως πουλάμε στις Αγγελίες... :P :P :P
Να πεις στους Μεξικάνους ότι αν ψήνεται κανείς για Sporty με 300+ άλογα, έχουμε ένα καλό και φθηνό. ;)
emilmx:
--- Quote from: simkoz on June 10, 2011, 12:30:03 PM ---
--- Quote from: dimsabas on June 10, 2011, 12:12:12 PM ---Θέλει ξεσκέπαστο, θέλει γκάζι, θέλει σαφή αναβάθμιση από το Corsa; Τέλος πάντων, δεν έχω καταλάβει πώς σκέφτεται. Κι όντως, το αμάξι του Αιμίλιου δε συνίσταται για πρώτο πισωκίνητο. Η τιμή πάντως παραμένει άκρως δελεαστική.
--- End quote ---
Που πουλάει ο Αιμίλιος ρε παιδιά?
Είμαι μακριά (την επόμενη βδομάδα business trip Mexico :yeah:), πήζω στο γραφείο, αλλά το φόρουμ το κοιτάω, αυτό πως το έχασα?
--- End quote ---
εδω http://mymx5.gr/forum/index.php/topic,4069.0.html
πάμε και ένα up τώρα που είναι ετυμοπολεμο!!
simkoz:
Άλλαξε ρε φίλε και την υπογραφή σου. Απ´ την μία λες κάνει
7000 και απ´ την άλλη ζητάς 10000. Φιλικά στο λέω πάντα
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version