!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
jSkyline:
--- Quote from: billllll on June 07, 2011, 03:42:35 PM ---Η χαμηλότερη κατανάλωση που έχω πετύχει είναι 8,3lt/100km μόνο Εγνατία όμως με ταχύτητα 100-120km/h δύο άτομα + αποσκευές +hardtop (δε ξέρω αν είναι καλύτερα λόγω αεροδυναμικής ή χειρότερα λόγω βάρους).
--- End quote ---
Aσχετη ερωτηση απλα ειδα που λες ΗΤ και αναρωτηθηκα ποσα SVP να εχουν ΗΤ. Κυκλοφορεις καθολου Ν.Ιωνια η Ηρακλειο? Το αμαξι σου μηπως το οδηγει καμια κοπελα ??? Βλεπω συχνα ενα τετοιο και καποιες φορες εχω δει να το οδηγαει μια κοπελα.
saldale:
Ψήνεται κανείς για κανα καφεδάκι το απόγευμα παραλία? :D
billllll:
--- Quote from: jSkyline on June 08, 2011, 02:16:07 PM ---
--- Quote from: billllll on June 07, 2011, 03:42:35 PM ---Η χαμηλότερη κατανάλωση που έχω πετύχει είναι 8,3lt/100km μόνο Εγνατία όμως με ταχύτητα 100-120km/h δύο άτομα + αποσκευές +hardtop (δε ξέρω αν είναι καλύτερα λόγω αεροδυναμικής ή χειρότερα λόγω βάρους).
--- End quote ---
Aσχετη ερωτηση απλα ειδα που λες ΗΤ και αναρωτηθηκα ποσα SVP να εχουν ΗΤ. Κυκλοφορεις καθολου Ν.Ιωνια η Ηρακλειο? Το αμαξι σου μηπως το οδηγει καμια κοπελα ??? Βλεπω συχνα ενα τετοιο και καποιες φορες εχω δει να το οδηγαει μια κοπελα.
--- End quote ---
Το οδηγάει και η κοπέλα μου, αλλά από πέρυσι το αυτοκίνητο είναι σχεδόν μόνιμα Γιάννενα. Υπάρχει και άλλο SVP μελιτζανί με hardtop. Αν δε κάνω λάθος το hartop το είχε πάρει από την αδερφή μου μεταχειρισμένο και το ξαναέβαψε από ανθρακί που ήταν. Μικρός ο miatόκοσμος :-\
jSkyline:
--- Quote from: billllll on June 08, 2011, 04:06:25 PM ---
--- Quote from: jSkyline on June 08, 2011, 02:16:07 PM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Το οδηγάει και η κοπέλα μου, αλλά από πέρυσι το αυτοκίνητο είναι σχεδόν μόνιμα Γιάννενα. Υπάρχει και άλλο SVP μελιτζανί με hardtop. Αν δε κάνω λάθος το hartop το είχε πάρει από την αδερφή μου μεταχειρισμένο και το ξαναέβαψε από ανθρακί που ήταν. Μικρός ο miatόκοσμος :-\
--- End quote ---
ΟΚ μαλλον δεν εισαι εσυ !!! :) Παντως στην αρχη επειδη το εβλεπα παντα βραδυ νομιζα οτι ηταν με σκληρη οροφη μετα καταλαβα οτι ηταν ΗΤ
mx5mk1:
Κάπου στο facebook είδα φωτογραφία άτριχου guy(...) μαυρισμένου, στα ρηχά, ανάσκελα με ένα καπέλο στο πρόσωπο.... μήπως είναι κάποιος από εδώ? -> έχουμε και τέτοιους? :D
(την σχολίαζαν κάποια μέλη από εδώ)
::-
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version