!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
lok502:
Ωραίο χόμπυ και εξίσου καλό είναι το paintball και το airsoft, ειδικά όταν υπάρχει σοβαρή οργάνωση και χρησιμοποιούνται ρεαλιστικά σενάρια (δηλ. όχι απλά βαράμε όποιον δούμε και αρπάζουμε και κανα σημαιάκι).
nmwisima:
--- Quote from: lok502 on June 08, 2011, 01:16:27 AM ---Ωραίο χόμπυ και εξίσου καλό είναι το paintball και το airsoft, ειδικά όταν υπάρχει σοβαρή οργάνωση και χρησιμοποιούνται ρεαλιστικά σενάρια (δηλ. όχι απλά βαράμε όποιον δούμε και αρπάζουμε και κανα σημαιάκι).
--- End quote ---
Και ακόμα καλύτερο το ψαροντούφεκο. :angel:
Ξάδελφος:
--- Quote from: nmwisima on June 08, 2011, 01:15:41 AM ---
Ελπίζω να μην μάθω ένα πρωί στην εκπομπή ότι το χρησιμοποίησες το όπλο...
Α.
--- End quote ---
Τα συγκεκριμενα αν τα χρησιμοποιησει καποιος οπως εννοεις...πρεπει να ναι πολυ βλακας,ειναι ανεπαρκη.
Δεν ειναι γι αυτο το σκοπο.Οπως επισης δεν ειναι και για κυνηγι.Κυριως γιατι πιθανοτατα δε θα σκοτωσουν το θηραμα αλλα θα το τραυματισουν και θα υποφερει .
Ξάδελφος:
Το ψαροντουφεκο ειναι πιο δυσκολο και πιο επικινδυνο.Το αριστερο μου αυτι συχνα πυκνα μου το υπενθυμιζει.
nmwisima:
--- Quote from: Ξάδελφος on June 08, 2011, 01:20:19 AM ---Το ψαροντουφεκο ειναι πιο δυσκολο και πιο επικινδυνο.Το αριστερο μου αυτι συχνα πυκνα μου το υπενθυμιζει.
--- End quote ---
Σε έχει πετύχει βέργα στο αριστερό αυτί??? :llol: :llol: :llol: :llol:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version