!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#11]

<< < (216/298) > >>

dimsabas:
Καλά, αφού δεν ασχολείσαι μαζί μου, τότε εντάξει, θα σταματήσω να ασχολούμαι και γω. Απλώς είχα την εντύπωση ότι ασχολείσαι και πολύ μάλιστα. Αλλά αφού το διαλευκάναμε, πάμε παρακάτω. ;)

Phaethon:

--- Quote from: alex1987car on June 07, 2011, 09:06:42 PM ---http://imageshack.us/photo/my-images/8/unledjca.png/

Εντάξει παιδιά στο Άγιο Όρος παραγγέλνουν από ebay...

:????: :????: :llol: :llol: :P

--- End quote ---

Ρε συ αυτό λέει όμως "εκτός από το όρος Άθως"... :-\

nmwisima:

--- Quote from: dimsabas on June 07, 2011, 10:38:31 PM ---Καλά, αφού δεν ασχολείσαι μαζί μου, τότε εντάξει, θα σταματήσω να ασχολούμαι και γω. Απλώς είχα την εντύπωση ότι ασχολείσαι και πολύ μάλιστα. Αλλά αφού το διαλευκάναμε, πάμε παρακάτω. ;)

--- End quote ---

Για βρες το τελευταίο μου ποστ που σε αφορά, εκτός των λογικών πλαισίων του φόρουμ, και πες μου πότε είναι...

Ξάδελφος:
Αγαπημενο μου χομπι απο μικρός οταν ημουν ήταν η σκοποβολη με αεροβολο στην αρχή και στη συνεχεια με πυροβολο οπλο.

Τη σκοποβολη με το αεροβολο τυφεκι ειχα χρονια να την ασκησω. Κατα καιρους εκανα βολες με πυροβολο πιστολι στο σκοπευτηριο στο ΚΕΒΟΠ .

Προσφατα βρεθηκα στο σκοπευτηριο του Σχιστου να ασκηω στη σκοποβολη με το πυροβολο οπλο και με αφορμη βολες που εριξα με αεροβολα τυφεκια απο μια παρεα που εξασκουνταν εκει ,μου ξανα γεννηθηκε το ενδιαφερον να ασχοληθω ξανα .Πηγα κι αλλες φορες ,εκανα αρκετη εξασκηση και αποφασισα να το συνεχισω.

Σκεφτηκα λοιπον να μοιραστω αυτο μου το χομπι. Σε σχεση με το πυροβολο οπλο,το αεροβολο εχει πολλα θετικα και η σκοποβολη μ αυτο μπορει να ασκηθει σχεδον απο τον καθενα και μαλιστα με μικρο κοστος αφου με 4-7 ευρω μπορεις να αγορασεις κουτι με σφαιρακια και να κανεις 500βολες  .

Ενα αεροβολο τυφεκι ελατηριου για καποιον που θελει να ασχοληθει μπορει ν αγοραστει με 130-200Ε. Υπαρχουν και πολυ ακριβοτερα αλλα και αυτα ειναι αρκετα.

Η κατοχη του ειναι απολυτα νομιμη για ανω των 18ετων και αγοραζονται με την αστυνομικη ταυτοτητα και μονο.Επισης επιτρεπεται η χρηση τους σε ειδικα διαμορφωμενους χωρους(σκοπευτηρια).

Η ιδιαιτεροτητα της λειτουργιας τους απαιτουν ηρεμια,συγκεντρωση και χαλαρο μυαλο ωστε να εχεις αποτελεσμα κατι που για μενα ειναι ιδιαιτερα αγχολυτικο.

Δεν εχουν τους κινδυνους του πυροβολου οπλου ,οσον αφορα την ακεραιοτητα χρηστη και αλλων  αλλα και το ενδεχομενο κλοπης ,ωστοσο δε σημαινει οτι ειναι ακινδυνα.

Εχουν λιγοτερο πολυ κλωτσημα,αν βρωμισει βουλωσει η κανη απλα δε ριχνουν,δε σκανε οπως τα πυροβολα, ειναι πολυ πιο αθορυβα.

Τα αεροβολα οπλα μπορουν να συντηρηθουν απο τον χρηστη σε μεγαλο βαθμο κατι που με τα πυροβολα οπλα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.Δεν εννοω τον καθαρισμο αλλα την αλλαγη αναλωσιμων και τη συντηρηση εις βαθος.Το DIY αυτο ειναι πολυ ενδιαφερον  και σχετικα πολυ φθηνο.

nmwisima:
Eμένα αγαπημένο μου χόμπι ήταν το μαλλί της γριάς. :moutza:

Ακόμα και εγώ θα το κλείδωνα αν ήμουν μοντ, το λέω από τώρα για να μην γκρινιάζεις μετά :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version