!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
Reverant:
--- Quote from: nmwisima on April 18, 2011, 11:27:22 AM ---Mπορείτε να σταματήσετε να μολύνετε το Μπλα-Μπλα με ανούσια, ανοήτα και μη βρίθοντα χιουμοριστικής διάθεσης ποστ?? :punish: :punish:
--- End quote ---
Γράψε και εσύ τίποτα να γελάσουμε ρε αστειάτορα Terry Gilliam.
nmwisima:
--- Quote from: Reverant on April 18, 2011, 12:01:19 PM ---
--- Quote from: nmwisima on April 18, 2011, 11:27:22 AM ---Mπορείτε να σταματήσετε να μολύνετε το Μπλα-Μπλα με ανούσια, ανοήτα και μη βρίθοντα χιουμοριστικής διάθεσης ποστ?? :punish: :punish:
--- End quote ---
Γράψε και εσύ τίποτα να γελάσουμε ρε αστειάτορα Terry Gilliam.
--- End quote ---
Σου πουλάω το χάρντοπ μου 400 ευρώ.
Reverant:
--- Quote from: nmwisima on April 18, 2011, 12:33:25 PM ---Σου πουλάω το χάρντοπ μου 400 ευρώ.
--- End quote ---
Βρήκα με 300ε και δώρο τα πλαϊνά πιάστρα.
Konstantinos:
Στη Καποδιστρίου σήμερα εντυπωσιακότατο rx7 πορτοκαλίζον ρόλλαρε συγκεντρώνοντας όλα τα βλέμματα περαστικών και οδηγών! Δυστυχώς αυτή τη φορά δεν είχε κίνηση ο δρόμος και δεν πρόλαβα να το απαθανατίσω! Πραγματικά, δεν μπορώ να φανταστώ αυτοκίνητο πιο διαχρονικό και επίκαιρο. Κώστα 2μπι, μήπως δεν αξίζει σαν κίνηση να το δώσεις? Το αμάξι σου είναι άψογο και σίγουρα θα σου λείψει...Και εγώ έχω σκεφτεί να το βάλω αγγελία χωρίς να καίγομαι φυσικά να το δώσω, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι overall καλύτερο στη κατηγορία που θα μπορούσα να πάρω. Έχω βρει S2000 και έναν έμπορο που με παρακαλάει για ανταλλαγή με το 18άρι μου που φεύγει ευκολότερα, αλλά αυτά τα ρημάδια τα κυβικά μαζί με τα τεκμήρια διαβίωσης, τα 1000 ευρώ τέλη κυκλοφορίας και τα ασφάλιστρα σε γονατίζουν κανονικότατα. Με βενζίνη στο 1,70 σήμερα ή εποχή μας μόνο για πεινασμένους ρότορες δεν είναι..Τουρμπίνες που δουλεύουν με 100άρα τα ξεχνάμε...Roadster με προσωπικότητα στα 1800cc και τίμια κατανάλωση σαν το miata δεν υπάρχει..Για μένα είναι αυτοκίνητο ζωής
leonidas11b:
--- Quote from: Reverant on April 18, 2011, 12:42:55 PM ---
--- Quote from: nmwisima on April 18, 2011, 12:33:25 PM ---Σου πουλάω το χάρντοπ μου 400 ευρώ.
--- End quote ---
Βρήκα με 300ε και δώρο τα πλαϊνά πιάστρα.
--- End quote ---
Πλακα κανετε...σιγα να μην δωσω τοσα λεφτα για Η/Τ!!
Βρηκα ιδιωτη κατασκευαστη που εφτιαξε απο ξυλο, ελαφρυ με ηλιοροφη στα 120 ευρω και δωρο αδιαβροχο!!! :moutza:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version