!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#11]
charchon:
το έχω δει και εγώ, ειναι ένα παλικάρι που δουλευει στην Shell! ειχαμε μιλήσει μια φορά...πολυ όμορφο το βατραχι του!!! respect! και οι ζάντες προσωπικά μου αρέσουν!!
leonidas11b:
--- Quote from: jSkyline on June 03, 2011, 11:10:37 AM ---
Σημερα το πρωι στην Ερυθραια ειδα ενα πρασινο ΜΚ1 με μπακετ, ΜΟΜΟ drift τιμονι, μαυρο καπο, εμπρος πινακιδα στο πλαι πανεμορφο θα ελεγα με μονη ενσταση τις BBS BMWδοζαντες που συνοδευονταν απο κατι ομορφα κοκκινα μπουλονια και 888. Νομιζω ανηκει σε μελος απο εδω μεσα αλλα δεν θυμαμαι σε ποιον.
Αν και πρασινο :yeah:
--- End quote ---
--- Quote from: charchon on June 03, 2011, 11:17:45 AM ---το έχω δει και εγώ, ειναι ένα παλικάρι που δουλευει στην Shell! ειχαμε μιλήσει μια φορά...πολυ όμορφο το βατραχι του!!! respect! και οι ζάντες προσωπικά μου αρέσουν!!
--- End quote ---
Κι εγω το εχω δει στη Shell αραγμενο...οντως πολυ ωραιο!
HOUZIK:
και εγω στη shell το χω δει. Το χρωμα ειναι σαν καινουργιο και οι ζαντες του πανε παρα πολυ
mx5mk1:
--- Quote from: leonidas11b on June 03, 2011, 11:34:45 AM ---
--- Quote from: jSkyline on June 03, 2011, 11:10:37 AM ---
Σημερα το πρωι στην Ερυθραια ειδα ενα πρασινο ΜΚ1 με μπακετ, ΜΟΜΟ drift τιμονι, μαυρο καπο, εμπρος πινακιδα στο πλαι πανεμορφο θα ελεγα με μονη ενσταση τις BBS BMWδοζαντες που συνοδευονταν απο κατι ομορφα κοκκινα μπουλονια και 888. Νομιζω ανηκει σε μελος απο εδω μεσα αλλα δεν θυμαμαι σε ποιον.
--- End quote ---
--- Quote from: charchon on June 03, 2011, 11:17:45 AM ---το έχω δει και εγώ, ειναι ένα παλικάρι που δουλευει στην Shell! ειχαμε μιλήσει μια φορά...πολυ όμορφο το βατραχι του!!! respect! και οι ζάντες προσωπικά μου αρέσουν!!
--- End quote ---
Κι εγω το εχω δει στη Shell αραγμενο...οντως πολυ ωραιο!
--- End quote ---
...εγώ δεν το έχω δει καν αλλά από την περιγραφή και μόνο φαίνεται πολύ ωραίο......
:gl:
nmwisima:
--- Quote from: jSkyline on June 03, 2011, 11:10:37 AM ---Εχεις δικιο δεν το σβηνω το αφηνω να υπαρχει :) και αλλαζω κουβεντα
--- End quote ---
Toυ Λεωνίδα είναι, leosmiata, ένα μαμά που ντριφτάρει σαν παλαβό στο καρτόδρομο.
Φρεσκοβαμμένο, με 888, Κ-Σπορτ ανάρτηση και σύντομα με άλλες ζάντες ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version