!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
mx5mk1:
--- Quote from: leonidas11b on September 24, 2009, 08:16:35 PM ---Ρε παλικάρια ;) επειδή έκλεισε η ασφαλιστική μου αλλάζω εταιρεία ( αναγκαστικά ) και μου είπανε για μικτή foul extra και κουκούλα στην Εθνική με 475€ το 6μηνο καλά δεν είναι?
--- End quote ---
τέλεια!
1.από τι ποσό και πάνω πληρώνει η ασφάλεια και το" φουλ έξτρα" τι περιλαμβάνει ακριβώς?
2. τί μοντέλο μχ5 έχεις, χρονολογία και ποσό ασφάλισης (19000-20000?)
leonidas11b:
--- Quote from: mx5mk1 on September 24, 2009, 08:56:46 PM ---
τέλεια!
1.από τι ποσό και πάνω πληρώνει η ασφάλεια και το" φουλ έξτρα" τι περιλαμβάνει ακριβώς?
--- End quote ---
Το κουκλί μου είναι 10/2004 και το ασφάλισα για 11.500€
Λοιπόν έχουμε και λέμε : Θραύση κρυστάλλων, νομική προστασία, οδική βοήθεια, 100€ απαλλαγή στη κουκούλα, Ασφάλεια πυρός-τρομοκρατικές ενέργειες-φυσικά φαινόμενα-κακόβουλες ενέργειες-ολική ή μερική κλοπή-ζημιές ιδίου 200€ απαλλαγή αποζημίωση 11.500€, τα υπόλοιπα δεν τα θυμάμαι!
Υ.Σ. Όταν πάρω στα χέρια μου το συμβόλαιο θα συμπληρώσω και τα υπόλοιπα!
mx5mk1:
--- Quote from: leonidas11b on September 24, 2009, 09:24:13 PM ---[quote author=mx5mk1 link=topic=396.msg26556#msg26556 date=1253815006
τέλεια!
--- End quote ---
Το κουκλί μου είναι 10/2004 και το ασφάλισα για 11.500€
Λοιπόν έχουμε και λέμε : Θραύση κρυστάλλων, νομική προστασία, οδική βοήθεια, 100€ απαλλαγή στη κουκούλα, Ασφάλεια πυρός-τρομοκρατικές ενέργειες-φυσικά φαινόμενα-κακόβουλες ενέργειες-ολική ή μερική κλοπή-ζημιές ιδίου 200€ απαλλαγή αποζημίωση 11.500€, τα υπόλοιπα δεν τα θυμάμαι!
Υ.Σ. Όταν πάρω στα χέρια μου το συμβόλαιο θα συμπληρώσω και τα υπόλοιπα!
[/quote]
Mε το καλό λεωνίδα !
(είναι λογικό το ποσό για το κουκλί σου!)
είδαμε με τον Κωνσταντίνο NC 2.0 με μικτή, το οποίο είχε έξοδο και η ασφαλιστική τον αποζημίωσε (αν δεν είχε μικτή όμως? για σκεφτείτε το....)
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΚΑΝΤΕ ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΚΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΛΛΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ.
mx5mk1:
--- Quote from: mx5mk1 on September 11, 2009, 04:29:59 PM ---Επειδή δεν λέει να μην κάνουμε μικτή ασφάλεια (εδικά σε NC που το κόστος ανταλλακτικών είναι αρκετά υψηλό), όποιος θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μου να του δώσω το τηλ ενός αδερφικού μου φίλου ασφαλιστή ο οποίος μου ασφάλισε πρόσφατα το NC με ένα πλήρες πακέτο μικτής με 570ευρώ το εξάμηνο (κλοπή μερ/ολική, καιρικά, οδική, τρομοκρατικές, φωτιά, κρύσταλλα,νομική κάλυψη).
Εννοείται ότι δεν έχω το παραμικρό οικονομικό όφελος και ότι το γράφω επειδή καλά είναι να ξέρουμε ότι θα έχουμε το αυτοκίνητό μας. Πληροφορίες αποκλειστικά με πμ.
Προσωπικά σκέφτηκα γιατί να δίνω 350 ευρώ για NC για απλή με κλοπή κλπ και να μη δίνω άλλα 220 ευρώ και να έχω κατά κάποιο τρόπο το κεφάλι μου ήσυχο.
;)
--- End quote ---
μικτη(δηλαδη υπαιτιοτητα οδηγου) ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ κλοπή μερ/ολική, καιρικά, οδική, τρομοκρατικές, φωτιά, κρύσταλλα,νομική κάλυψη
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 570Ε/6μηνο για NC
Θα ήθελα να προσθέσω στα παραπάνω ότι ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΚΙΣΙΜΟ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ :good: :good:
(και για αξία αυτοκινήτου 20.000 ευρώ)
xenos:
Παιδιά διορθώστε λίγο τα quotes, μου έχουν βγει τα μάτια. Πατάμε και κανά preview... :punish:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version