!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
mx5mk1:
--- Quote from: xenos on September 11, 2009, 08:19:02 PM ---
--- Quote from: mx5mk1 on September 11, 2009, 04:29:59 PM ---Επειδή δεν λέει να μην κάνουμε μεικτή ασφάλεια (εδικά σε NC που το κόστος ανταλλακτικών είναι αρκετά υψηλό), όποιος θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μου να του δώσω το τηλ ενός αδερφικού μου φίλου ασφαλιστή ο οποίος μου ασφάλισε πρόσφατα το NC με ένα πλήρες πακέτο μεικτής με 570ευρώ το εξάμηνο (κλοπή μερ/ολική, καιρικά, οδική, τρομοκρατικές, φωτιά, κρύσταλλα,νομική κάλυψη).
Εννοείται ότι δεν έχω το παραμικρό οικονομικό όφελος και ότι το γράφω επειδή καλά είναι να ξέρουμε ότι θα έχουμε το αυτοκίνητό μας. Πληροφορίες αποκλειστικά με πμ.
Προσωπικά σκέφτηκα γιατί να δίνω 350 ευρώ για NC για απλή με κλοπή κλπ και να μη δίνω άλλα 220 ευρώ και να έχω κατά κάποιο τρόπο το κεφάλι μου ήσυχο.
;)
--- End quote ---
sorry κιόλας αλλά 570ε/6μηνο δεν το λες ευκαιρεία ακριβώς. :-\
Ηλία μη μικτή εννοείς προφανώς.
--- End quote ---
μικτη(δηλαδη υπαιτιοτητα οδηγου) ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ κλοπή μερ/ολική, καιρικά, οδική, τρομοκρατικές, φωτιά, κρύσταλλα,νομική κάλυψη
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 570Ε/6μηνο για NC
philosopher:
Σε ποιά εταιρία??
philosopher:
--- Quote from: VasmaV on September 11, 2009, 04:27:40 PM ---
--- Quote from: philosopher on September 11, 2009, 02:42:47 PM ---
--- Quote from: xenos on September 11, 2009, 02:14:43 PM ---Eμένα έρχεται η ώρα της ανανέωσης και θα ψάξω πάλι μήπως βρω καμμιά μικτή σε νορμάλ τιμή/εταιρεία. :'(
--- End quote ---
Νομίζω οτι μικτή και νορμαλ τιμή/εταιρία δεν υπάρχει σα συνδηασμός.
Εμένα στη Μινέτα (τωρα πληρώνω 400ε για όλες τις καλύψεις πλήν μικτής) μου είπαν για μικτή κάλυψη με την υψιλότερη κιόλας απαλαγή (>700Ε) οτι θα βγεί πάνω απο 550Ε το εξάμηνο :( :(.
Εθνική εντελώς αστρονομικά ποσά για τη μικρότερη κάλυψη (~200Ε) πολύ κοντα στο χιλιάρικο το εξάμηνο...
--- End quote ---
τι bonus malus έχεις;
Με B/M 2 και αξία αυτοκινήτου στα 20500, με όλες τις καλύψεις και απαλλαγή 400ευρώ, στην Εθνική δίνω 620. Στα 25000 όταν το χα πέρυσι, έδινα 660.
--- End quote ---
:( :( :(
Μήπως θες να μου δώσεις το τηλέφωνο του ασφαλιστή σου????
mx5mk1:
έχεις πμ φίλε :good:
leonidas11b:
Ρε παλικάρια ;) επειδή έκλεισε η ασφαλιστική μου αλλάζω εταιρεία ( αναγκαστικά ) και μου είπανε για μικτή foul extra και κουκούλα στην Εθνική με 475€ το 6μηνο καλά δεν είναι?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version