!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (165/169) > >>

jSkyline:
Ακόμα και το αν αγόρασες το αμάξι καινούργιο η μτχ παίζει ρόλο, ένα μικρό τιπ πηγαίνετε στην insurance market και κάντε εκει το συμβόλαιο, στην anytime η διαφορά είναι 2-3% φτηνότερα με ίδιες καλύψεις.

Σχετικά με την anytime δυο απορίες, ξέρει κανείς τι παίζει με την κουκούλα και ποια είναι η απαλλαγή ? Έχει χρειαστεί κανείς να αλλάξει κουκούλα με anytime ? Για να ξέρουμε τι γίνεται.

Στο ΜΧ έχω Μινέττα μικτή καθώς και επιβάρυνση λόγο κάμπριο. Βέβαια δεν την έχω χρειαστεί ποτέ. Ελπίζω όμως να μην έχω πρόβλημα. Είναι λίγο περίεργο που δέχονται την μικτή τόσα χρόνια και κάθε φορά τους ρωτάω αν όντως ισχύει και κάθε φορά με διαβεβαιώνουν πως τα 6Κ που υπάρχουν δηλωμένα σαν αξία αυτοκινήτου είναι διασφαλισμένα, ελπίζω να μη χρειαστεί να το μάθω. Πάντως στα 14 χρόνια με ασφαλιστήριο που είχε ξεκινήσει από 450€ το εξάμηνο και τώρα είναι περίπου στα μισά (λόγο αλλαγής έδρας, ηλικία 30+, απομείωση αξίας και μηδέν ζημιές), έχω πληρώσει αρκετές φορές τη σημερινή αξία του αμαξιού μου.

Χθες προσπάθησα να ασφαλίσω κάμπριο 10Ετιας+ στην Εθνική και μου είπαν ότι δεν καλύπτει κουκούλα, ενώ η anytime τη δέχεται, απλά έχει κάποια απαλλαγή κατά περίπτωση (λίγο ασαφές αυτό).

luigid:
Δυο φορες μαλιστα εχει αλλαξει ο @manoskark κουκουλα στην anytime.

Μανο τα φωτα σου

manoskark:
Παιδιά ναι όπως είπε και ο Δημήτρης δύο φορές έχω αλλάξει στο nc μου κουκούλα. Οι κουκούλα ήταν και τις δύο φορές σε καλή κατάσταση οπότε φαινόταν ότι δεν την έσκισα μόνος μου και ήταν απόπειρα κλοπής. Η απαλλαγή είναι 300 ευρώ οπότε σε μια βδομάδα περίπου από την κατάθεση των τιμολογίων σου βάζουν στον λογαριασμό σου το ποσό του τιμολογίου που έκοψε το συνεργείο -300.

Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Dimitris n:

--- Quote from: manoskark on March 15, 2020, 10:53:58 PM ---Παιδιά ναι όπως είπε και ο Δημήτρης δύο φορές έχω αλλάξει στο nc μου κουκούλα. Οι κουκούλα ήταν και τις δύο φορές σε καλή κατάσταση οπότε φαινόταν ότι δεν την έσκισα μόνος μου και ήταν απόπειρα κλοπής. Η απαλλαγή είναι 300 ευρώ οπότε σε μια βδομάδα περίπου από την κατάθεση των τιμολογίων σου βάζουν στον λογαριασμό σου το ποσό του τιμολογίου που έκοψε το συνεργείο -300.

Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---

Ήσουν ασφαλισμενος στην anytime ηλεκτρονικά? Χρειάστηκε να κάνεις κάποια περαιτέρω ενέργεια όταν ασφαλισες?

jSkyline:
ΟΚ αρκετά τίμιο ακούγεται... Τα 300€ είναι ένα λογικό ποσό.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version