!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
topetwrx:
Στην Υδρόγειο που είμαι ασφαλισμένος εγώ έχω και την κουκούλα. Από όσο θυμάμαι όμως πρέπει να το ζητήσεις όπως την θραύση.
Κατά τα άλλα τι ζώα υπάρχουν εκεί έξω, που πήγε και έσκισε την κουκούλα;
Dimitris n:
Ποσο κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο...😡
harisport:
Αμα εχεις μερικη κλοπη, παρε και ρωτα την ασφαλεια αν καλυπτει την κουκουλα 'πληροφοριακα'. Συνηθως, οι 2-3 εταιριες που καλυπτουν, ζητανε 300 ευρω απο εσενα και τα αλλα 700 απο αυτους. Αν δεν, φυγε απο την ασφαλιστικη σου, παρε τα λεφτα πισω απο τους υπολοιπους μηνες εκτος απο 1 που ειναι το πεναλτι και πηγαινε στην anytime, αν το καλυπτουν το NB για κλοπη. Εκει αν σε καλυπτουν για μερικη κλοπη, τοτε ειναι και η κουκουλα. Το μονο προβλημα με αμαξια 10ετιας ειναι οτι δεν ασφαλιζουν για κλοπη και εσυ εισαι τυχερος που στο εχουν ασφαλισει.
Dimitris n:
--- Quote from: harisport on December 27, 2019, 12:01:59 PM ---Αμα εχεις μερικη κλοπη, παρε και ρωτα την ασφαλεια αν καλυπτει την κουκουλα 'πληροφοριακα'. Συνηθως, οι 2-3 εταιριες που καλυπτουν, ζητανε 300 ευρω απο εσενα και τα αλλα 700 απο αυτους. Αν δεν, φυγε απο την ασφαλιστικη σου, παρε τα λεφτα πισω απο τους υπολοιπους μηνες εκτος απο 1 που ειναι το πεναλτι και πηγαινε στην anytime, αν το καλυπτουν το NB για κλοπη. Εκει αν σε καλυπτουν για μερικη κλοπη, τοτε ειναι και η κουκουλα. Το μονο προβλημα με αμαξια 10ετιας ειναι οτι δεν ασφαλιζουν για κλοπη και εσυ εισαι τυχερος που στο εχουν ασφαλισει.
--- End quote ---
Στα 10ετιας εννοείς την κουκούλα δεν ασφαλιζουν για κλοπή?
Γιατί το αυτοκίνητο το ασφαλιζουν
Trelos7:
Μίλησα με την ασφαλίστριά μου, έχω συμβόλαιο στην εθνική, τα πάντα εκτός μικτής. Μου ανέφερε ότι η κουκούλα καλύπτεται απο τις κακόβουλες ενέργειες.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version