!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
Alex:
Γιατί μπορεί να του βάλεις φωτιά μετά από δυο ανανεώσεις και αντί να πάρεις 2Κ που είναι η αξία του, να παρεις 30Κ, να πάρεις ένα άλλο με 2Κ και να έχεις βγάλει 28Κ.
Να μια καλή δικαιολογία
Sent from my Nokia 3310
Vidias:
--- Quote from: Alex on April 18, 2019, 02:49:28 PM ---Γιατί μπορεί να του βάλεις φωτιά μετά από δυο ανανεώσεις και αντί να πάρεις 2Κ που είναι η αξία του, να παρεις 30Κ, να πάρεις ένα άλλο με 2Κ και να έχεις βγάλει 28Κ.
Να μια καλή δικαιολογία
Sent from my Nokia 3310
--- End quote ---
Συμφωνω απολυτα...
Αλλα δεν θα επρεπε να υπαρχει καποιος τροπος,να ασφαλιζονται τα εξτρα του εκαστοτε οχηματος,οπου σε περιπτωση στραβης να εισαι καλυμενος και να μην κλαις τα ωραια σου λεφτα...?
HarryB:
Ακριβως αυτο. Παντως ακρη δεν εχω βγαλει ως τωρα, αν και δεν εχω προλαβει ποτε να το ψαξω πραγματικα καλα.
Υ.Γ. Μιας κ λεμε για εξτρα, @Vidias ανανεωσε την υπογραφη σου :P
retro007:
Καλησπέρα,
@Alex, ακουγεται λογικο :) Το παραδειγμα μου ηταν επίτιδες τραβηγμένο :angel:
@Vidias, επίσης συμφωνω. Αυτη ηταν και η αρχική μου επιδίωξη άλλωστε. :good:
Τα λεμε,
aft3rgl0w:
καλησπερίζω...καλές γιορτές και.....σκισμένη κουκούλα βυνιλιου στο NBFL μου :( :'( :'( :'(
το βρήκα προχθες πρωί σκισμενο πανω απο το κεφαλι του συνοδηγού καμια 30αριά πόντους μαχαιριά...ε μετά ειχε βαρέσει ο συναγερμός και τιποτα δεν έλειπε απο το αμάξι....οχι οτι εχω τίποτα στο ντουλαπάκι αντε το πολύ πολύ τα χαρτομάντηλα και χαρτί στυλό και φακό :zalistika: . Απορώ αν φτιάχνεται με άσχημο μπάλωμα ή θελω αντικατάσταση.
....διαβάζω το topic προς τα πίσω αλλα ακόμα δεν εχω πέσει στο post που θα με κατατοπίσει 100%....
Γενικα ειδα οτι λετε ορισμένοι πως η Εθνική ασφαλιστική καλύπτει κουκούλα αλλα, όπως διάβασα πολλες σελίδες πίσω, κάποιος για να του αποζημιώσει η εθνική την αντικατάσταση κουκούλας 100% απο ασφαλιστική επρεπε να περάσει πρώτα απο αστυνομία και να υποβάλει μήνυση κατα αγνώστων και μετα με αυτό το χαρτί να παει στην ασφαλιστική και εμπειρογνώμονας κτλ.
ισχύει κάτι τέτοιο? ειναι αυτη η διαδικασία για να με καλύψουν και να μη πληρώσω κερατιάτικα?
το συμβόλαιο μου ειναι απλή ασφάλεια και περιλαμβάνει "ολική και μερική κλοπη οχήματος" & "ζημιές ιδίου οχήματος λόγω κλοπής" και νομίζω οι καλύψεις αυτές είναι μαλλον οι πλησιέστερες σε αυτό που αναφέρουν πολλοί εδω μέσα και εκει εμπίπτει η κουκούλα (μάλλον)....
παρακαλώ τα φώτα σας όσοι γνωρίζετε ή είστε παθώντες........
επίσης προτεινετε κανα μαγαζί να απευθυνθώ...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version