!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (160/169) > >>

retro007:
Καταλαβα... Οπότε, δε μπορει καποιος να ασφαλησει το οχημα του για θεωριτικα οποαδήποτε αξία θελήσει (με τα αντίστοιχα θεωριτικά ασφάλιστρα), διοτι την "κακή" στιγμή θα παρεις μονο τα χρηματα τα οποια ισοδυναμούν με την τρεχουσα τιμη της πιάτσας...

Ευχαριστώ τα παιδιά που μπήκαν στον κόπο να γράψουν  :giveheart:

VasmaV:
Επειδή πριν 2+ χρόνια βρέθηκα σε αυτή τη θέση, αυτό που μου επιβεβαίωσαν από την ασφαλιστική, είναι ότι οι αποζημιώσεις βγαίνουν με τον Μ.Ο. της αγοράς για το μοντέλο και την χρονολογία του.
Εμένα μου το χε πει ο ασφαλιστής μου παλιότερα και γι αυτό κάθε έτος, κάναμε αναπροσαρμογή της αξίας την οποία δεχόταν κάθε φορά η ασφαλιστική. Έτσι, όταν μου φαγαν το sx4, η διαδικασία ήταν απλή καθώς δεν είχα καμία αντίρρηση από την AIG για το ποσό της αποζημίωσης

SteliosR:
Και συνηθως χρησιμοποιούν το car.gr. Για αυτό όταν κάποτε σηκώνανε τα S2K ένα την ημέρα, ξαφνικά εμφανίστηκαν αγγελίες πώλησης με τιμή 5-6Κ. Ελλαδιστάν το μεγαλείο σου....

Manolis:
Ήξερα ότι χρησιμοποιούν το auto Τριτη.Επίσης αν η αξία είναι μεγαλύτερη και η ασφάλεια την έχει αποδεχθεί (και έχει
λάβει υψηλότερο ασφάλιστρο) μπορείς να διεκδικήσεις το επιπλέον ποσό δικαστικά και να δικαιωθείς.Όπως αυτό θα πάρει
χαλαρά μια 5ετία,οι ασφάλειες το γνωρίζουν φυσικά και έτσι έχουν το πάνω χέρι.

Εγώ όταν κατέστρεψα το πρώτο NC μου δεν αποδέχθηκα την τιμή που μου έδωσαν (υπήρξε διαφορά 4Κ ανάμεσα στην
αξία που είχε δηλωθεί και σ αυτή που μου έδιναν) και είπα ότι δεν με πειράζει να πάω δικαστικά.Μετά από αρκετές διαπραγματεύσεις
τελικά τα βρήκαμε στη μέση.Ανέβασαν την τιμή κατά 2Κ,ήξερα ότι κάτι άλλο δεν μπορούσα να κάνω και μείναμε εκεί.

retro007:
Πάντως για την ιστορία, δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορω να ασφαλισω π.χ το Lada μου για 30κ αν πληρώνω τα ανάλογα ασφάλιστρα, δεδομένης της συναισθηματικής αξίας που ορίζω. Ίσως μια ασφαλιστική με custom υπηρεσίες τέτοιου τύπου να έκανε αίσθηση στην αγορά. Anyway, it is what it is.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version