!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
iliasfyntanidis:
Γίνεται σφαγή στις ασφάλειες. Πολύς ο ανταγωνισμός.
option-D:
Εγώ γιατί δίνω 240€ το εξάμηνο στην Ευρωπαϊκή Πίστη; :hilarious:
Σε πληρωμένες ή κάλυψη ζημιών δεν έχουν κάνει το παραμικρό κιχ όμως, ούτε καθυστέρηση, ούτε τίποτα. Και γενικά μόνο καλά ακούω.
Από την άλλη, με το παλιό ΝΒ και anytime τραβιόμουν 2,5 χρόνια για μια δήλωση που είχα κάνει σε κάποιον (έφταιγα) και τελικά μου ζήτησαν να την ξανακάνω γιατί δεν την έβρισκαν, αφού το αμάξι είχε φύγει ήδη σε κομμάτια :zalistika:
ROBIN:
--- Quote from: saldale on April 20, 2015, 10:04:39 AM ---Ήρθε σήμερα το ανανεωτήριο συμβόλαιο της Anytime με ετήσια διάρκεια.
Απο 425,93€ που ήταν πέρσι, φέτος είναι στα 325,85€ (τα πάντα όλα εκτός απο μεικτή) με αξία κλοπής 10Κ (απο 12Κ που ήταν πέρσι)
-100€ δηλαδή και χωρίς να τους πω τίποτα. Μια χαρούλα :)
--- End quote ---
Αντωνη τιμη σουπερ, δε το συζητω. Αλλα η αξια 10.000 αυτοι στην ειπαν???? Επειδη σε αυτη μου την ανανεωση το εψαξα καλα και αρκετα, πλεον μας αποζημιωνουν πολυ πιο κατω απο αυτη τη τιμη που το εχεις στη στραβη.
saldale:
Μόνοι τους την έβαλαν την αξία, ναι.
Στο autotriti που κοίταξα πάντως το επιβεβαίωσα, μιας και τα NC του 09 τα δίνει απο 9.500 εως 10.200.
Φυσικά αν συμβεί ποτέ το "κακό", μπαίνεις σε διαπραγματεύσεις μαζί τους, γιατί..
--- Quote from: saldale on March 26, 2015, 05:56:41 PM ---...είναι δεδομένο πως όλες οι ασφαλιστικές θα κάνουν το παν για να μη σε πληρώσουν.
--- End quote ---
nikospaga:
Πόλυ καλή η anytime ναι..Και εγω με όλα μέσα εκτος μεικτή αλλά με 7500 αξια 135 πληρωσα.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version