!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
Gas21:
Πιεσε τους για κοντα στο 150αρι εξαμηνη.Μια χαρα ειναι.
Eurissssss:
--- Quote from: saldale on March 26, 2015, 04:55:38 PM ---Και εγώ anytime έχω εδω και ένα χρόνο. Στα υπέρ της το παρακάτω.
Σημειώνεται ότι για οχήματα ανοικτού τύπου (cabrio), ισχύει απαλλαγή €300 για τυχόν ζημιές που θα υποστεί η κουκούλα κατά την προσπάθεια της κλοπής.
--- End quote ---
Απαλλαγή γραφει,γιατι να ειναι στα υπερ?Και εγώ ειχα για δυο χρονια την anytime και δυο φορες που τη χρειάστηκα(οχι για ατύχημα)πολυ ευγενικοί.Ειχα το πακέτο όλα πλην μικτής αλλά δεν νομιζω να με κάλυπτε για κουκούλα,μηπως έχεις καποιο άλλο πακετο?
saldale:
Το πακέτο Value (τα πάντα όλα εκτός απο μεικτή) καλύπτει την κουκούλα με απαλλαγή 300€.
Η αλλαγή της κουκούλας είναι 1.400€ - 1.500€. Άρα πληρώνεις τα πρώτα 300 εσύ, τα υπόλοιπα αυτοί και έχεις καινούργια κουκούλα.
Στα υπερ δεν είναι αυτό σε σχέση με άλλες εταιρείες που δεν καλύπτουν καθολου την κουκούλα?
Eurissssss:
Φυσικά και ειναι στα υπέρ εφόσον γινει πράξη,αν δεν κάνω λάθος σε περίπτωση τρομοκρατικής ενέργειας ή κλοπής δεν πρέπει να υπάρχει κάποια πιστοποίηση απο αστυνομικό τμήμα?Θα βγάλεις άκρη?Όπως και να χει μακριά απο εμάς.
****Εγω όταν έκανα τη ασφάλεια τότε δήλωνα και σκληρή και μαλακή οροφή,κανένας δεν με ενημέρωσε για αυτο που λες γι αυτο και άλλαξα ασφαλιστική.Αν είναι πάντως όπως τα λες anytime δαγκωτό!***
saldale:
Καλά, είναι δεδομένο πως όλες οι ασφαλιστικές θα κάνουν το παν για να μη σε πληρώσουν.
Τουλάχιστον όμως, υπάρχει σαν όρος στις καλύψεις όσο αφορά τη μερική κλοπή. Σίγουρα θα το είχες και συ.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version