!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
georgep800:
--- Quote from: Basilmx5 on June 10, 2009, 06:20:52 AM ---Δεν εχει να κανει με την δικια σου ασφαλιστικη αν καποιο αλλο οχημα κανει ζημια στο hardtop σου... αλλα κ πως να γινει ζημια εκει πανω?
--- End quote ---
Προφανώς και έχει. Αν με κάποιο τρόπο(οποιοδήποτε) γίνει ζημιά απο άλλο όχημα(το αναφέρω έτσι επειδή δεν έχω μεικτή), εγώ θα αποζημιωθώ απο την αντασφαλιστική μου, έτσι;
--- Quote from: VasmaV on June 10, 2009, 11:28:05 AM ---Τα ακριβά αξεσουάρ/πρόσθετα σε ένα αυτοκίνητο καλύτερα να τα δηλώσεις στην ασφαλιστική σου, ώστε να μην μπορούν να σου πουν οτιδήποτε.
--- End quote ---
Μάλλον αυτό θα κάνω ώστε να είμαι ήσυχος σε περίπτωση ζημιάς(μακριά απο μας).
VasmaV:
Γιώργο αν δεν έχεις μεικτή δεν νομίζω να πάρεις κάτι απο την ασφαλιστική σου σε περίπτωση που έχεις ατύχημα, είτε φταις είτε όχι....
Αντιθέτως, θα πάρεις αν έχεις κακόβουλες, τρομοκρατικές, καιρικά φαινόμενα, θραύση κρυστάλλων, κλοπή κτλπ... και γι αυτό καλύτερα να το δηλώσεις
ΥΓ Μακριά από μας πάντα :)
georgep800:
Ωραία, οπότε θα πάρω κάποια στιγμή τον ασφαλιστή να το δηλώσω και αχρείαστο να 'ναι.
Linkz:
Ρε παιδιά πήρα μια προσφορά απο ενα γραφείο για Εθνική μικτή και μου ειπαν 560 το εξάμηνο full πακέτο.. :???: :???: Δεν είνα παρα πολυ λίγα??? Για την ΕΤΕ κιόλας.
Πήρα τηλ και στην Εθνική στα κεντρικά και μου λένε 800. Το λέω σε αυτον με τα 560 που οφείλεται αυτή η απόκλιση και μου λέει "τι να σου πώ είναι επίσημο πακέτο της Εθνικής αυτό που σου λέω"
Η Αγροτική 610.
Μυρίζει λίγο?
Theo:
μηπως το πακετο δεν ειναι full αλλα ψιλοαδειο???στο λεω γιατι εχω απλη στην Εθνικη με τα παντα περα απο μικτη και πληρωνω 350€ το εξαμηνο και εχω και καποια σεβαστη εκπτωση...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version